Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Πραντέλι: «Ο Μπαλοτέλι δεν θα έχει το τέλος του Αντριάνο»

Την πεποίθηση πως ο Μπαλοτέλι παρά τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του δεν θα έχει άδοξο τέλος όπως ο Αντριάνο, εξέφρασε ο προπονητής της Εθνικής Ιταλίας, Τσεζαρε Παραντέλι.

Πραντέλι: «Ο Μπαλοτέλι δεν θα έχει το τέλος του Αντριάνο»
Η συζήτηση έφτασε εκεί λόγω του φιλικού παιχνιδιού Ιταλία-Βραζιλία. «Το αβαντάζ για τον Μάριο αναφορικά με την Εθνική μου, είναι πως παίζοντας με την Μίλαν προπονείται με άλλους τέσσερις διεθνείς, κάτι που δεν συνέβαινε στην Πρέμιερ Λιγκ. Όσο για το αν είναι σαν τον Αντριάνο; Τα δύο χρόνια που δούλεψα με τον Βραζιλιάνο στην Πάρμα, ήταν περίφημα και ο παίκτης είχε κίνητρα. Μπορώ να πω πως είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που προπόνησα ποτέ μου. Είναι κρίμα που δεν ήθελε να συνεχίσει έτσι.

Ο Μάριο είναι πιο περήφανος από τον Αντριάνο και θέλει πραγματικά να αποδείξει πως είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου. Όσο για το ματς; Ο Νεϊμάρ είναι ένας από τους καλύτερους και πιο μοντέρνους ποδοσφαιριστές του πλανήτη. Συνδυάζει τεχνική και ποιότητα και έχει την ικανότητα να αλλάζει τέμπο κατά τη διάρκει των τρεξιμάτων του. Μπορεί να ολοκληρώσει επίθεση μόνος του χωρίς κανέναν συμπάικτη δίπλα του και αυτό είναι πολύ σημαντικό». πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: