Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Ποιος Γκαρσία; Άλλο "καίει" τον Ιβάν!

Όλοι στον ΠΑΟΚ ασχολούνται με τον Γκαρσία και τον Δώνη, αλλά ο μεγαλομέτοχος της ομάδας έχει σημαντικότερες σκοτούρες. Ο σκύλος μπήκε στο μυαλό του Σαββίδη!
Χαμός γίνεται τις τελευταίες μέρες στον ΠΑΟΚ με τον Πάμπλο Γκαρσία. Ο Ουρουγουανός άσος αποχώρησε από την ομάδα και έχει ξεσπάσει εμφύλιος, αφού μερίδα οπαδών τα "χώνει" στη διοίκηση και στον Γιώργο Δώνη. Μάλιστα, ο τελευταίος βιώνει καθημερινά την οργή των οπαδών που τον λιντσάρουν ακόμα και στις προπονήσεις.
Όλα αυτά, βέβαια, είναι πολύ σημαντικά θέματα για τον σύλλογο, αφού έχει διαταραχθεί η ηρεμία και υπάρχει κίνδυνος να υπάρξουν ακόμα χειρότερες εξελίξεις στη συνέχεια.

Ωστόσο, ο Ιβάν Σαββίδης δε δείχνει να …πολυσκάει για τα της ομάδας. Έχει, βλέπετε, άλλες σκοτούρες τώρα στο κεφάλι του και μάλιστα πολύ πιο σοβαρές!
Όπως αποκαλύπτει η στήλη του σκύλου στο Twitter, "Sportdog Penalty", το αφεντικό του ΠΑΟΚ καίγεται για τις καταθέσεις του στην Κύπρο! Ο Ιβάν έχει πολλά λεφτά σε τράπεζες στη Μεγαλόνησο και μετά τις τελευταίες εξελίξεις στη χώρα αγωνιά για το τι θα γίνει με τα χρήματά του. Ποιος Γκαρσία και ποιος Δώνης, λοιπόν, για τον Σαββίδη, όταν κινδυνεύει να χάσει ένα σκασμό λεφτά...

Δεν υπάρχουν σχόλια: