Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Επιβεβαίωση για Κόντε!

Απόλυτα βέβαιος για την παραμονή του Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της Γιουβέντους παρουσιάστηκε ο Γενικός Διευθυντής των «μπιανκονέρι», Τζουζέπε Μαρότα.

Επιβεβαίωση για Κόντε
Οι φήμες που θέλουν τον Αντόνιο Κόντε να αποχωρεί από τη Γιουβέντους το ερχόμενο καλοκαίρι, αποδεχόμενος μια πρόταση από μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα, διαψεύδονται συνεχώς. Στην αρχή ήταν ο ίδιος ο προπονητής της «Γιούβε», ο οποίος τόνισε πως επιθυμία του είναι να παραμείνει στο Τορίνο για άλλα 15 χρόνια. Στη συνέχεια η επιβεβαίωση ήρθε από ένα μέλος της διοίκησης – η οποία πάντα έχει τον τελευταίο λόγο – που τόνισε πως ο Κόντε δεν πρόκειται να φύγει. Ο Τζουζέπε Μαρότα, μιλώντας στο συνδρομητικό «Sky» έδειξε σίγουρος πως η ομάδα του δεν θα χρειαστεί να αναζητήσει καινούργιο προπονητή το ερχόμενο καλοκαίρι.

«Ο Αντόνιο θα παραμείνει 100% στη Γιουβέντους και την επόμενη χρονιά. Το γεγονός πως υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται για εκείνον είναι φυσιολογικό, μετά τις επιτυχίες που είχε με την ομάδα μας τις τελευταίες δύο σεζόν. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά που πρέπει να πετύχουμε, ένα από τα οποία να διεκδικήσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ», τόνισε ο Μαρότα.

Για να βρεθεί η «Γιούβε» πιο κοντά στον μεγάλο στόχο της, καλείται να αποκλείσει τη Μπάγερν Μονάχου. Ο Μαρότα δείχνει να ελπίζει πως η ομάδα του θα τα καταφέρει. «Η κλήρωση είναι δύσκολη. Η Μπάγερν είναι μια εξαιρετική ομάδα, αλλά θεωρώ πως και η Γιουβέντους είναι πλήρης. Οι παίκτες μας θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους κόντρα στους Βαυαρούς. Αν προκριθούμε, σημαίνει πως είμαστε ικανοί να κατακτήσουμε το τρόπαιο», σημείωσε ο παράγοντας της «Μεγάλης Κυρίας».

Όταν ο Μαρότα κλήθηκε να επιλέξει, ανάμεσα στο πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ, έδειξε να προτιμά το δεύτερο. «Στο πρωτάθλημα είμαστε σε καλή θέση. Πιστεύω πως 9 βαθμοί διαφορά με 9 παιχνίδια να απομένουν, μας δίνουν μια ηρεμία, αν και ακόμα απέχουμε από το να αισθανθούμε σιγουριά. Στο Τσάμπιονς Λιγκ χρειαζόμαστε, εκτός της ικανότητας και την τύχη. Δεν μπορώ να επιλέξω, αλλά αυτό που θα ζητούσα θα ήταν λίγη τύχη στην Ευρώπη», είπε χαρακτηριστικά ο Μπέπε Μαρότα.
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: