Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Μουρίνιο: «Δεν φεύγω από τη Ρεάλ»!

Κατηγορηματικός όσον αφορά το μέλλον του παρουσιάστηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο. «Είναι ανοησίες τα όσα λέγονται. Δεν φεύγω από τη Ρεάλ Μαδρίτης», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Μουρίνιο: «Δεν φεύγω από τη Ρεάλ»!
Τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να αποχωρεί από την Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι διέψευσε ο Ζοσέ Μουρίνιο, μιλώντας στο «RTP1».

Ο Πορτογάλος τεχνικός φημολογείται ότι θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της «βασίλισσας», λόγω της κόντρας που έχει με τον αρχηγό της ομάδας, Ίκερ Κασίγιας, και τον Σέρχιο Ράμος.

Από την πλευρά του, ο 50χρονος προπονητής ξεκαθάρισε πως δεν προτίθεται να φύγει από τους «μερένχες» στο τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μουρίνιο στο πορτογαλικό Μέσο

Για τα δημοσιεύματα που αφορούν το μέλλον του:

«Αυτό είναι ανοησία. Δεν έχω συμφωνήσει ή υπογράψει να αποχωρήσω από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης είναι τόσο καλή όσο όποια άλλη είχα δουλέψει στο παρελθόν. Δεν διαβάζω τα δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου, δεν παρακολουθώ την ισπανική τηλεόραση. Είναι δύσκολο να είσαι Πορτογάλος στην Ισπανία. Τίποτα δεν με επηρεάζει, τίποτα δεν με ενοχλεί, τίποτα δεν με παρακινεί περισσότερο από τη δική μου επιθυμία. Ποτέ δεν ένιωσα πως να είσαι Πορτογάλος είναι θετικό ή αρνητικό στην Αγγλία ή την Ιταλία».

Για τους αγώνες της Ρεάλ Μαδρίτης στην προημιτελική φάση του Champions League με την Γαλατασαράι:

«Μπορούμε να κερδίσουμε το Champions League. Υπάρχουν τουλάχιστον πέντε φαβορί να κερδίσουν το τρόπαιο».

Για την καριέρα που έχει διαγράψει όλα αυτά τα χρόνια στον χώρο της προπονητικής:

«Μπορεί να είσαι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο κάποια στιγμή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχεις κάνει καριέρα. Η καριέρα μου είναι μακρά και επιτυχημένη. Δεν ήμουν στο σπίτι για τα γενέθλια του γιου μου. Είχα παιχνίδι στη Γρανάδα. Υπάρχουν κάποιες στιγμές που χάνεις. Εάν δεν ήμουν προπονητής, τότε θα ήμουν δάσκαλος. Είμαι καλός σύζυγος, γιος, φίλος και πατέρας».

Για την αντιπαλότητά του με την Μπαρτσελόνα:

«Με την Τσέλσι, την Ίντερ και την Ρεάλ Μαδρίτης έχουμε αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα αρκετές φορές με δέκα παίκτες. Η Μπαρτσελόνα περνάει περίοδο κρίσης, κάτι που δεν υπήρχε τα τελευταία δύο χρόνια». πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: