Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Ριβάλντο: «Κορυφαίος του κόσμου σε δύο χρόνια ο Νεϊμάρ»

Βέβαιος πως το άστρο του Νεϊμάρ θα λάμψει στην Μπαρτσελόνα δήλωσε ο Ριβάλντο.

Ριβάλντο: «Κορυφαίος του κόσμου σε δύο χρόνια ο Νεϊμάρ»
Ο Ριβάλντο δεν αμφιβάλλει. Δηλώνει σίγουρος πως ο Νεϊμάρ όχι απλώς θα πετύχει στην Μπαρτσελόνα, αλλά και πως θα γίνει ο κορυφαίος του κόσμου υποσκελίζοντας το νέο συμπαίκτη του, Λιονέλ Μέσι.

«Μέσι και Νεϊμάρ στην ίδια ομάδα; Θα είναι απίθανο να τους δούμε να παίζουν μαζί. Εξ αρχής ο Νεϊμάρ ήταν ξεκάθαρος κι έλεγε πως θέλει να παίξει στην Μπαρτσελόνα. Πιστεύω πως σε δύο χρόνια θα είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου», δήλωσε ο «Ρίμπο» και πρόσθεσε: «Πιστεύω πως η Μπαρτσελόνα είναι ιδανική ομάδα για κάποιον Βραζιλιάνο. Έχει λιγότερη πίεση από άλλες μεγάλες ομάδες στην Ισπανία και την Ευρώπη γενικότερα, ενώ σου προσφέρει την ηρεμία και το χρόνο για να προσαρμοστείς».

Όσο για τη δική του εμπειρία στην Μπαρτσελόνα και το ενδεχόμενο επιστροφής σε άλλο πόστο, ανέφερε: «Ήταν πέντε υπέροχα χρόνια. Η ομάδα αυτή μου έδωσε τη δυνατότητα να γίνω παγκοσμίως γνωστός. Πιστεύω πως πρόσφερα πολλά, αλλά και πήρα πολλά. Αναμφίβολα είναι η ομάδα στην οποία πέρασα καλύτερα από κάθε άλλη. Ακόμη κάθε φορά που πηγαίνω εκεί ο κόσμος μού δείχνει την αγάπη του. Έχω πολύ καλή σχέση με τον πρόεδρο Σάντρο Ροσέλ και ξέρω πως οι πόρτες της ομάδας είναι ανοικτές για μένα. Είναι μια πιθανότητα κάποια στιγμή να επιστρέψω, καθώς εγώ και η οικογένειά μου έχουμε και ισπανική υπηκοότητα».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: