Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Ντέρμπι για τα… θεμέλια!!

Οριστικά εντός συνόρων θα πραγματοποιηθεί η προετοιμασία της ΑΕΚ για την επόμενη σεζόν, με τα προπονητικά κέντρα σε Καρπενήσι και Πήλιο να έχουν σημαντικό προβάδισμα.

Ντέρμπι για τα… θεμέλια
Στα προπονητικά κέντρα του Καρπενησίου και του Πηλίου έχουν καταλήξει οι υπεύθυνοι του αγωνιστικού σχεδιασμού της ΑΕΚ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Μετά το «σαφάρι» που έκαναν τον τελευταίο μήνα σε εγκαταστάσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, οι Ντούσαν Μπάγεβιτς, Τραϊανός Δέλλας και Νίκος Λυμπερόπουλος ξεχώρισαν τα δύο προπονητικά για να φιλοξενήσουν τους «κιτρινόμαυρους» στο χτίσιμο του ρόστερ για την επόμενη σεζόν.

Έπειτα από την εφ’όλης της ύλης συζήτηση που είχαν την Παρασκευή, οι τρεις άνδρες κατέληξαν για διάφορους λόγους στην απόρριψη των πιθανών προορισμών του εξωτερικού καθώς και των εγχώριων εγκαταστάσεων στην Ξάνθη. Μάλιστα, αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ενταθούν οι κινήσεις για να « κλείσει» το θέμα και γνωστοποιηθεί το μέρος που θα μπουν τα θεμέλια της νέας ΑΕΚ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: