Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Οπαδοί διέλυσαν την ομοσπονδία της Βουλγαρίας!! (video)

Γυαλιά, καρφιά έκαναν την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βουλγαρίας οι οπαδοί της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, διαμαρτυρόμενοι για τον πιθανό υποβιβασμό της ομάδας τους.

Οπαδοί διέλυσαν την ομοσπονδία της Βουλγαρίας (video)
Απίστευτες σκηνές βανδαλισμού εκτυλίχθηκαν το πρωί του Σαββάτου στη Σόφια, καθώς οπαδοί της ΤΣΣΚΑ Σόφιας διαμαρτυρόμενοι για τον πιθανό υποβιβασμό της ομάδας τους, διέλυσαν τα γραφεία της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Βουλγαρίας.

Εκατοντάδες οπαδοί του συλλόγου βρέθηκαν έξω από την ομοσπονδία και με πέτρες, ξύλα και μολότωφ έκαναν απίστευτες ζημιές στο κτίριο. Η ΤΣΣΚΑ Σόφιας, με 31 πρωταθλήματα στην Βουλγαρία, βρίσκεται σε κατάσταση διάλυσης, καθώς έχει χρέη, τα οποία ανέρχονται στα εννιά εκατομμύρια ευρώ και κινδυνεύει με υποβιβασμό.

Η παλιά δόξα της ομάδας, ο Χρίστο Στόιτσκοφ, ανέλαβε, εκτός από χρέη προπονητή, να βγάλει την ομάδα από την δεινή θέση, κάνοντας προσπάθειες ανεύρεσης πόρων για να πληρωθούν τα χρέη, μέσω και κάποιου διακανονισμού με την ομοσπονδία.

Η πρόταση του Στόιτσκοφ έκανε λόγο για συγχώνευση της ΤΣΣΚΑ με κάποια άλλη ομάδα, ώστε να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία. Ωστόσο, η βουλγαρική ομοσπονδία ποδοσφαίρου αρνήθηκε αυτή τη λύση, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να εξαγριωθούν οι οπαδοί του συλλόγου.

Μάλιστα καθ’ όλη την διάρκεια των επεισοδίων οι οπαδοί της ΤΣΣΚΑ αποκαλούσαν την ομοσπονδία «Μαφία». Ο εκπρόσωπος της ομοσπονδίας, Πάβελ Κόλεφ, μιλώντας για τα επεισόδια και τους βανδαλισμούς στο κτίριο, είπε χαρακτηριστικά: «Χιλιάδες οπαδοί βρέθηκαν έξω από τα γραφεία της ομοσπονδίας και περίπου 60 ή 70 έκαναν απίστευτα σκηνικά βανδαλισμού στο κτίριο».

Δείτε βίντεο με τους βανδαλισμούς των οπαδών:





Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: