Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Να σταματήσει το παραμύθι!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για εκείνους που πουλάνε ελπίδες στον κόσμο του Παναθηναϊκού με την επιστροφή Σισέ.
Την στιγμή, που ο Φάλκενμπουργκ έφυγε διότι διαφώνησε τόσο στην προκαταβολή, όσο και στον τρόπο καταβολής χρημάτων , την στιγμή που ο Γιάννης Αλαφούζος προσπαθεί μόνος του να επιβιώσει οικονομικά ο Παναθηναϊκός και μετράει το κάθε ευρώ, βγήκαν πάλι κάποια σενάρια και μιλάνε για τον Σισέ.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά υπάρχει κόσμος, που έχει «τσιμπήσει» από αυτά τα σενάρια και λένε για παράδειγμα «αντί να δώσετε 800.000 ευρώ στον Μπέργκ(Σ.Σ που ούτε αυτά τα χρήματα θα πάρει αν έρθει ο Μπέργκ, αλλά μέχρι 600.000 ευρώ με μπόνους) δώστε τα στον Σισέ, που είναι ελεύθερος». Λίγο λογικά να σκεφτεί κάποιος θα καταλάβει, ότι δεν μπορούμε να συζητάμε σοβαρά για τον Σισέ, όταν η ομάδα έχει 27 εκ. ευρώ χρέη και διακανονισμούς που αν δεν πληρωθούν οι παίκτες έχουν δικαίωμα να κάνουν προσφυγή. Μα θα αναρωτηθεί κάποιος.
Γιατί πήγαμε να τον φέρουμε τον Γενάρη τον Σισέ και τώρα δεν μπορούμε;. Τα πράγματα είναι απλά. Τότε οι μέτοχοι ήταν κοντά στον Αλαφούζο , μάζεψαν όλοι μαζί 700.000 ευρώ και τα πρόσφεραν στον Σισέ , για να έρθει για έξι μήνες. Και πάλι ο Γάλλος είπε όχι, διότι ήθελε παραπάνω χρήματα. Τώρα οι μέτοχοι, για δικούς του λόγους ο καθένας, δυστυχώς, είναι μακριά από την ομάδα και δεν συνεισφέρουν πλέον ούτε ευρώ. Δεν μπήκαν καν στην ΑΜΚ.
Από κει και πέρα, ο Σισέ με ποσό κάτω από 1,2 εκ. ευρώ δεν υπάρχει περίπτωση να δεχθεί να έρθει. Μπορεί να δηλώνει Πανάθα και να αποθεώνει την ομάδα μπάσκετ, που πήρε το πρωτάθλημα, αλλά όταν κάθεται να μιλήσει το οικονομικό είναι πάνω απ'όλα για αυτόν. Διότι πολύ απλά αν δεν ήταν το οικονομικό πάνω από όλα δεν θα έλεγε όχι στα 700 χιλιάρικα τον Γενάρη . Για αυτό είναι καλό αυτό το παραμύθι με τον Σισέ να σταματήσει να συντηρείται, διότι δεν οδηγεί πουθενά και μόνο κακό κάνει στην ομάδα. Η πραγματικότητα είναι σκληρή και λέει, ότι ο Παναθηναϊκός με δυσκολία μπορεί να δώσει κάποιες μικρές προκαταβολές σε παίκτες και η έλλειψη ρευστότητας κάνει τις διαπραγματεύσεις μακροχρόνιες με αποτέλεσμα και σίγουρες μεταγραφές, όπως αυτή του Φάλκενμπουργκ να μπλοκάρουν και να κινδυνεύουν να χαλάσουν....
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: