Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Πρωτιά για Ιράκ, αποκλεισμός για Αγγλία!!

Αποχαιρέτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο Κ-20 η Αγγλία, μετά την ήττα 2-0 από την Αίγυπτο. Στην πρώτη θέση του 5ου ομίλου το Ιράκ που νίκησε 2-1 τη Χιλή.

Πρωτιά για Ιράκ, αποκλεισμός για Αγγλία
Οδυνηρός αποκλεισμός για την Αγγλία από το Παγκόσμιο Κύπελλο Κ-20, καθώς για την τελευταία αγωνιστική του 5ου ομίλου γνώρισε την ήττα από την Αίγυπτο και αποχαιρέτησε πρόωρα τη διοργάνωση.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, το Ιράκ επικράτησε 2-1 της Χιλής και πανηγύρισε την πρώτη θέση.

Οι Άγγλοι αν και ήταν αυτοί που είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερος μέρος της αναμέτρησης δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν τις ευκαιρίες του σε κάποιο γκολ. Αντίθετα οι Αιγύπτιοι ήταν αυτοί που εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες τους και στο 79ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Τρεζεγκέ. Τα «τρία λιοντάρια» πίεσαν για την ισοφάριση που θα τους έφερνε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, ωστόσο, η Αίγυπτος με τον Χασάν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων «σφράγισε» τον αποκλεισμό των Άγγλων.

Στο άλλο παιχνίδι του 5ου ομίλου, το Ιράκ άνοιξε το σκορ στο 15’ με τον Καμίλ, αλλά η Χιλιανοί είχαν την απάντηση με τον Μόρα στο 28ο λεπτό. Στο δεύτερο μέρος οι Ιρακινοί πίεσαν και στο 67’ με τον Σαλμάν έκανα το 2-1, που έμελλε να είναι και το αποτέλεσμα της αναμέτρησης, που τους χάρισε και την πρώτη θέση στον όμιλο.

Η βαθμολογία του 5ου Ομίλου

1 Ιράκ 7
2 Χιλή
3 Αίγυπτος
4 Αγγλία Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: