Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Άνεργος; Βρε άντε και…!!

Την –διακριτική- οργή του Λοράν Μπλαν προκάλεσε ένας δημοσιογράφος κατά την παρουσίαση του πρώτου από την Παρί Σεν Ζερμέν, όταν και τον αποκάλεσε... άνεργο.

Άνεργος; Βρε άντε και…
Από το 2007 όταν και ανέλαβε τις τύχες της Μπορντό, ο Λοράν Μπλαν δεν είχε μείνει καμία χρονιά χωρίς να προπονεί κάποιον σύλλογο, εκτός της περσινής σεζόν.

Έχοντας απομακρυνθεί από τον πάγκο της εθνικής Γαλλίας μετά τον αποκλεισμό των «μπλε» από την Ισπανία στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος το 2012, καμία ομάδα δεν τον προσέγγισε για να την αναλάβει.

Ωστόσο, με τον Κάρλο Αντσελότι να συνεχίζει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Γάλλος ανακοινώθηκε από την Παρί Σεν Ζερμέν και τις προηγούμενες ώρες ανακοινώθηκε και επίσημα από τους πρωταθλητές Γαλλίας.

Κατά την εν λόγω παρουσίασή του, ένας δημοσιογράφος φαίνεται πως θέλησε να «ανάψει τα αίματα» και να πάρει… πιασάρικες δηλώσεις από τον Γάλλο τεχνικό. Έτσι τον αποκάλεσε άνεργο (όσον αφορά την περασμένη αγωνιστική περίοδο) και μάλιστα αστειεύτηκε αναφέροντας πως το ποσοστό ανεργίας μειώνεται μετά την πρόσληψή του από τους Παριζιάνους.

Όμως, ο 47χρονος έμεινε ψύχραιμος και απάντησε: «Τεχνικά, έχεις δίκιο, αλλά δεν θεώρησα τον εαυτό μου ως άνεργο. Δεν μου αρέσει να αστειεύομαι για τέτοια θέματα γιατί είναι κάτι ιδιαίτερο. Υπάρχουν άνθρωποι που αντιμετωπίζουν σοβαρές δυσκολίες όντες άνεργοι και δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να πω ότι ήμουν ακόμη ένας. Προτιμώ να λέω πως ήμουν κάποιος που ανακάλυπτε εκ νέου το πάθος του».

Παρ’ όλα αυτά, αφού ευχαρίστησε τον δημοσιογράφο για την ερώτησή του, έξυσε το κεφάλι του με το μεσαίο του δάχτυλο, μεταφράζοντας πολύ απλά όλα όσα είχε πει δευτερόλεπτα νωρίτερα.

Δείτε το βίντεο:


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: