Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Κόρμπος : «Ούτε που το σκέφτηκα

Απόλυτα σίγουρος για την μεταγραφή του στον Απόλλωνα δήλωσε ο Παναγιώτης Κόρμπος μιλώντας στον NovaΣπορ FM 94.6.

Κόρμπος : «Ούτε που το σκέφτηκα»
Με περίσσια αισιοδοξία βλέπει το μέλλον του στην νέα του ομάδα ο Παναγιώτης Κόρμπος.

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Απόλλωνα Σμύρνης, με δηλώσεις του στον NovaΣπορ FM 94.6, έδειξε απόλυτα σίγουρος για την επιλογή του ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο πλάνο που του παρουσίασαν οι άνθρωποι της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» και το «διαζύγιό» του έπειτα από δύο χρόνια στον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Κόρμπος στον NovaΣπορ FM 94.6 και στην εκπομπή των Χρήστου Σούτου και Σταύρου Χονδροθύμιου:

«Ήταν μια δύσκολη απόφαση γιατί είχα αρκετές προτάσεις και από άλλες ομάδες αλλά επέλεξα τον Απόλλωνα, καθώς το πλάνο που μου ανέλυσαν με κέρδισε χωρίς να το σκεφτώ ιδιαίτερα. Είναι δελεαστικό το πρότζεκτ και πιστεύω ότι ο Απόλλων θα είναι η έκπληξη των επόμενων πρωταθλημάτων».

Για τους στόχους στην νέα του ομάδα: «Η χρονιά ξεκινάει με πρώτο στόχο την παραμονή, πάντα ξεκινάς με έναν στόχο ο οποίος φυσικά μπορεί να αλλάξει στη μέση της σεζόν. Οι άνθρωποι του Απόλλωνα από τον πρόεδρο μέχρι τον τελευταίο δουλεύουν βάσει πλάνου και αυτό είναι σημαντικό κυρίως για τους ποδοσφαιριστές που θέλουν να παίζουν σε νοικοκυρεμένα σωματεία

Κάθε αρχή είναι και δύσκολη. Πρέπει να εγκλιματιστώ καθώς δούλευα διαφορετικά τα δύο προηγούμενα χρόνια και να προσαρμοστώ στα πλάνα του καινούργιου μου προπονητή.

Για τις μεταγραφές: «Δεν κάνουν μόνο οι μεταγραφές μια ομάδα απλά στον Απόλλωνα τις κάνουν βάσει των αναγκών της ομάδας και για να είναι έτοιμο το ρόστερ μέχρι το ξεκίνημα της προετοιμασίας».


Για την αποχώρησή του από τον Λεβαδειακό: «Είχα δηλώσει από τον Μάρτιο ότι δεν ήθελα να συνεχίσω στον Λεβαδειακό, δεν κρύφτηκα πίσω από το δάχτυλό μου καθώς δεν ήθελα να δεχτώ πρόταση από τον πρόεδρο απλά για να την χρησιμοποιήσω σαν πάτημα για άλλες ομάδες. Ήταν καθαρά προσωπική απόφαση».

Για το πώς βλέπει την ομάδα την επόμενη σεζόν: «Ελπίζω να είμαστε υγιείς οι ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων. Μακάρι στα μέσα της χρονιάς να αλλάξουμε στόχους και να τερματίσουμε σε όσο το δυνατόν καλύτερη θέση γίνεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια: