Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Ο Αλαφούζος γνωρίζει το δρόμο για την Τροία!!

Ο Αλαφούζος, γράφει ο Αποδυτηριάκιας, είναι το μοναδικό πρόσωπο που γνωρίζει το σήμερα και το αύριο του Παναθηναϊκού.   Το ένα ερωτηματικό μετά το άλλο γεννάει κάθε καλοπροαίρετη προσέγγιση στη σημερινή κατάσταση του Παναθηναϊκού. Αλήθεια, ποια μεγάλη έκπληξη, θετική, πιθανόν και αρνητική, να κρύβεται στο σκοτάδι που σκεπάζει τον Παναθηναϊκό του 2013;

Σίγουρα τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα όσο κι' αν φαίνονται σαν τέτοια, έτσι ώστε όλοι πλέον περιμένουν να σκάσει το χοντρό μπαμ, ευχάριστο για ορισμένους, δυσάρεστο για τους περισσότερους.

Σκοτάδι; Ασφαλώς. Κατάμαυρο σκοτάδι. Κανένας ακόμα και απο τους πλέον στενούς συνεργάτες του Αλαφούζου, είναι σε θέση να βάλει το χέρι στη φωτιά. Να πείσει για το που πάει ο Παναθηναϊκός. Στην ανάκαμψη, στη σταθεροποίηση ή, για φούντο.

Άνθρωποι που γνωρίζουν, που έχουν ζήσει απο πολύ κοντά, από πάρα πολύ κοντά και από πολύ μέσα τον Παναθηναϊκό, σηκώνουν τα χέρια. Τα βάζουν κάτω και δεν έχουν απαντήσεις. Τουλάχιστον τέτοιες απαντήσεις, που να πλησιάζουν με τη σιγουριά και τις ελπίδες της διοίκησης. Ότι θα πάμε καλύτερα. Ότι θα είμαστε πιό δυνατοί την προσεχή σαιζόν.

Μόνο ένα πρόσωπο μπορεί να ξέρει τα πάντα. Ποιο ακριβώς είναι το Σήμερα, πού μπορεί να στηρίζεται ο Παναθηναϊκός και τι τον περιμένει αύριο. Ο Αλαφούζος. Ειδικά τις τελευταίες ημέρες, τα τελευταία 24ωραμ, παίζουν απίστευτες για ένα  μήνα πριν θεωρίες συνωμοσίας. Μέχρι ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ και της Παναθηναϊκής Συμμαχίας τους δουλεύει όλους.

Ο,τι δηλαδή, ο Αλαφούζος ξέρει πάρα πολύ καλά που το πάει, ότι κρατάει γερά το πηδάλιο της ΠΑΕ, και έχει τους λόγους του να συσκοτίζει την περί τον Παναθηναϊκό ατμόσφαιρα.

Τέλος πάντων, ότι αυτή η αλλοπρόσαλλη τακτική Αλαφούζου, ακραία και καταστροφική τελικά, υπακούει σε μια συγκεκριμένη ¨λογική”, σε μια σκοπιμότητα, η οποία τελικά θα αποβεί υπέρ του διαχρονικού και όχι του προσωρινού Παναθηναϊκού. Φάε τη γλώσσα σου, καταραμένε αποδυτηριάκια.
 
Ποιος άνθρωπος του Βαρδινογιάννη προσφέρθηκε να βοηθήσει τον ΠΑΟ στο παρασκήνιο της διαιτησίας, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr

Τον περασμένο Δεκέμβριο προτάθηκε στον Παναθηναϊκό ο πρωταθλητής Ευρώπης 2004 Άγγελος Χαριστέας. Ο άνθρωπος που μεσολάβησε, γνωστός και μη εξαιρετέος, με ιδιαίτερους δεσμούς με την οικογένεια Βαρδινογιάννη, αλλά και αποδεκτός σ’ όλη την ποδοσφαιρική πιάτσα, είπε του Αλαφούζου: «Πάρε τον Άγγελο με 20 χιλιάρικα. Αν δεν σας παίξει, τα πληρώνω εγώ από την τσέπη μου».

Ευτυχώς για το παλληκάρι ο Παναθηναϊκός δεν τον ήθελε και ο Χαριστέας χοντροκονόμησε διότι αντί στον Παναθηναϊκό βρέθηκε στο Κατάρ.

Ο ίδιος άνθρωπος προ ημερών πρότεινε στον Παναθηναϊκό τον Κυργιάκο, το πιο δικό του παιδί. Ο διεθνής αμυντικός, όμως, ξεκαθάρισε ότι ναι μεν υπογράφει να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, όμως όχι τζάμπα, όχι με ψίχουλα.

Θυμίζουμε ότι όταν επί Πατέρα έπαιξε περίπτωση επιστροφής Κυργιάκου ο Τζίγγερ Βαρδινογιάννης έθεσε βέτο διότι ο παίκτης είχε κάνει προσφυγή στον Παναθηναϊκό και τότε, επί πολυμετοχικότητας, δεν ήθελε τον Κυργιάκο και ο Παύλος Γιαννακόπουλος. «Όχι άλλον Οικονόμου» είχε πει, επειδή ο μπασκετμπωλίστας είχε κάνει προσφυγή και μετά τον Ολυμπιακό ήθελε να ξαναγυρίσει στον Παναθηναϊκό.

Ο Λάμπρος Μάρης (φωτό στο κέντρο), πρώην πρόεδρος του Αγίου Νικολάου, Β’ εθνικής ομάδα, παληά του Κυργιάκου, είναι ο άνθρωπος που είχε προτείνει και τον Χαριστέα. Καμμία σχέση με μανατζεριλίκια ο Μάρης, που πριν 15 χρόνια προορίζονταν, σύμφωνα με αποκαλύψεις τότε του «ΦΙΛΑΘΛΟΥ», για το αντίπαλο δέος του Παναθηναϊκού στην κυριαρχία του Θωμά Μητρόπουλου, στο παρασκήνιο του ποδοσφαίρου.

Τελικά, η ιστορία εκείνη δεν περπάτησε, είτε διότι οι Βαρδινογιάννηδες δεν ξέρουν να δουλεύουν οργανωμένα στο παρασκήνιο, είτε διότι αντελήφθησαν πως μία τέτοια «επιχείρηση» δεν στήνεται με προχειρότητα.

Προσφέρθηκε να βοηθήσει τον Αλαφούζο ο Λάμπρος Μάρης, που είναι επιχειρηματίας, όχι λαμόγιο. Με την ατζέντα του και τη μεγάλη πείρα του να «προστατεύσει» τον Παναθηναϊκό από τα κοράκια. Στου κουφού την πόρτα.


Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: