Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Εμπλοκή με «Απήλιον»

Η αλλαγή στις απαιτήσεις του Κωνσταντίνου Τσακίρη για την αποπληρωμή του «Απήλιον» δυσκολεύει τον Παναθηναϊκό.

Εμπλοκή με «Απήλιον»
Πρόβλημα προκύπτει στον Παναθηναϊκό όσον αφορά το «Απήλιον», το οποίο είχε ανακοινωθεί πως θα αποτελέσει το προπονητικό κέντρο της ομάδας από τη φετινή σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Live Sport», η διοίκηση του «τριφυλλιού» δεν έχει υπογράψει ακόμα με τον ιδιοκτήτη των εγκαταστάσεων, Κωνσταντίνο Τσακίρη.

Οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει πληροφορικά για την αποπληρωμή του προπονητικού κέντρου στο Κορωπί για ένα ποσό της τάξεως των 10 εκατ. ευρώ σε διάστημα δεκαετίας, με διευκόλυνση προς τους «πράσινους» να καταβάλουν την πρώτη δόση μέσα στο 2014.

Ωστόσο, ο κ. Τσακίρης φέρεται να έχει αλλάξει τις επιθυμίες του για τους οικονομικούς όρους. Συγκεκριμένα, ζητεί ένα ποσό στο 1/10 του συνολικού (περί τα 800.000 ευρώ) ως προκαταβολή και επιπλέον την αποπληρωμή του υπόλοιπου ποσού σε τρεις δόσεις και, μάλιστα, σε διάστημα πολύ μικρότερο της δεκαετίας.

Η οικονομική κατάσταση του Παναθηναϊκού δεν του δίνει τη δυνατότητα να διαθέσει το παραπάνω ποσό ως προκαταβολή και να συμπιεστούν οι πληρωμές και να χωριστούν σε δόσεις των περίπου 3 εκατ. ευρώ έκαστη.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε επαφή με τον κ. Τσακίρη και γίνεται προσπάθεια για να βρεθεί η χρυσή τομή που θα επιτρέψει στο «τριφύλλι» να αποκτήσει με συμβόλαιο το «Απήλιον». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: