Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Έχει… μάτια μόνο για τη Χέλσινμποργκ!!

Την προοπτική να αγωνιστεί στην Άρσεναλ ή την Μπορούσια Ντόρτμουντ αρνείται ο Ντέιβιντ Ακάμ, ο οποίος θέλει να παραμείνει στην Χέλσινμποργκ.

Έχει… μάτια μόνο για τη Χέλσινμποργκ
Όλοι οι ποδοσφαιριστές στον κόσμο ονειρεύονται μία μεταγραφή σε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο.

Όλοι;

Ε όχι και όλοι απ’ ότι φαίνεται, καθώς υπάρχουν και μερικοί μένουν… πιστοί στις ομάδες του.

Ο λόγος για τον Ντέιβιντ Ακάμ, ο οποίος στα 22 του χρόνια θεωρείται μεγάλο ταλέντο και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων η Άρσεναλ και η Ντόρτμουντ.

Ο Γκανέζος επιθετικός έχει… μάτια μόνο για την Χέλσινμποργκ, στην οποία θέλει να παραμείνει, ώστε να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο, ρίχνοντας… πόρτα στους «κανονιέρηδες», αλλά και τους φιναλίστ του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Δεν χρειάζεται να πάρω το ρίσκο και να φύγω από την Χέλσινμποργκ αυτό το καλοκαίρι. Προτιμώ να συνεχίσω να αγωνίζομαι εδώ και να συνεχίσω την εξέλιξή μου. Είμαι ικανοποιημένος από τη χρονιά που έκανα, αλλά πιστεύω ότι υπάρχουν ακόμη πολλά να μάθω. Είναι πάρα πολύ ενθαρρυντικό ότι υπάρχουν ομάδες που τους ενδιαφέρω, αλλά το γεγονός είναι ότι σαν ομάδα παίζουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και γι’ αυτό έρχονται εκπρόσωποι άλλων συλλόγων για να δουν τα παιχνίδια μας», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Ακάμ.

Αν μη τι άλλο ο Γκανέζος είναι το λιγότερο μία σπάνια περίπτωση ανθρώπου και ποδοσφαιριστή. Μένει να δούμε τι θα γίνει αν το ενδιαφέρον μετατραπεί σε πρόταση. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: