Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Ενδιαφέρον για Φερνάντεθ, βλέπουν και Μανιά!

Την περίπτωση του Κριστιάν Φερνάντεθ εξετάζει ο ΠΑΟΚ για το αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ την ίδια ώρα οι ιθύνοντες του συλλόγου σκέφτονται και τον Μιχάλη Μανιά που τους προτάθηκε.

Ενδιαφέρον για Φερνάντεθ, βλέπουν και Μανιά
Στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Κριστιάν Φερνάντεθ Σάλας, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου.

Συγκεκριμένα, στην Ισπανία αναφέρουν πως ο αριστερός μπακ της Αλμερία απασχολεί τον «Δικέφαλο του Βορρά», ο οποίος βρίσκεται στην αναζήτηση ενός ποδοσφαιριστή για τη συγκεκριμένη θέση.

Αμυντικός με έφεση στο σκοράρισμα είναι ο 28χρονος παίκτης, ο οποίος τη φετινή σεζόν έπαιξε σε 37 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις και πέτυχε 6 γκολ.

Επίσης, μοίρασε και 8 ασίστ στους συμπαίκτες του, βοηθώντας την ομάδα του να πάρει την άνοδο για την Primera Division – μέσω της διαδικασίας των πλέι οφ - με τον Χάβι Γκράθια στον πάγκο (τον παλιό προπονητή της Κέρκυρας και του Ολυμπιακού Βόλου).

Ο Φερνάντεθ είναι γέννημα θρέμμα του Σανταντέρ και αγωνίστηκε στην δεύτερη και στην πρώτη ομάδα του συλλόγου (συνολικά έπαιξε σε 198 ματς και σημείωσε 24 τέρματα), ενώ το 2008 αγωνίστηκε ως δανεικός στην Λας Πάλμας (23 συμμετοχές και 4 γκολ).

Εξετάζουν και Μανιά

Εκτός από τον Σιμάο Σαμπρόζα, στον ΠΑΟΚ έχει προταθεί και ο Μιχάλης Μανιάς, ο οποίος έκλεψε τις εντυπώσεις την περσινή σεζόν με τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης στη Football League.

Στον «Δικέφαλο του Βορρά» φέρονται να εξετάζουν προσεκτικά την περίπτωση του 23χρονου επιθετικού, αφού ο Ιβάν Σαββίδης επιθυμεί να υπάρχουν και Έλληνες ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της ομάδας.

Μάλιστα, ο νεαρός παίκτης φαίνεται πως ταιριάζει στο σύστημα (4-3-3) του Χουμπ Στέφενς, καθώς εκτός από σέντερ φορ μπορεί να παίξει και στα πλάγια.

Εντός της ημέρας ο Μανιάς θα συναντηθεί με τον εκπρόσωπό του και μέχρι αύριο θα πάρει την τελική του απόφαση για τις προτάσεις που έχει από την Ελλάδα (τον θέλει πολύ ο Αρης) και το εξωτερικό. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: