Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Αποχώρηση-βόμβα και παραμονή-έκπληξη στο Λιμάνι!!

Ποιος παίκτης που έχει προσφέρει πολλά στον Ολυμπιακό αναμένεται να κουνήσει μαντήλι και ποιος παίκτης που ήταν παγκίτης και φευγάτος θα παραμείνει; Ο σκύλος αποκαλύπτει! 
Ο τόπος δεν θα χωράει σε λίγο τον Αριέλ Ιμπαγάσα, σε αντίθεση με τον άλλο Λατίνο άσο των πρωταθλητών, Χουάν Πάμπλο Πίνο.

Όλες οι ενδείξεις καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η τριετής καριέρα του "Κάνιο" στο λιμάνι ολοκληρώθηκε, ειδικά από τη στιγμή που παρατηρείται πια συνωστισμός στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Εκεί όπου θα υπάρχουν πια: Οι Αμαλφιτανό (στα σίγουρα), "Τσόρι" Ντομίνγκες (καταφθάνει), Ντε Βινσέντι, Φουστέρ, Μασάντο, Γκρέκο. Άσχετα αν για τους δύο τελευταίους και, ειδικά, για τον Ιταλό, οι "ερυθρόλευκοι" δεν κρύβουν ότι ...κάνουν το σταυρό τους να ακούσουν καμιά καλή πρόταση για πώληση…

Για το "ατίθασο παλιόπαιδο" από την άλλη, "έφεξε" με την ανάληψη πόστου στην ΠΑΕ από τον Πιέρ Ισά. Ο Κολομβιανός ήταν μεταγραφή του νυν τεχνικού διευθυντή και έτσι η υπόθεση παραμονής του Πίνο έχει πάρει πλέον πολλούς πόντους.

Θαυμάσιος τεχνίτης, παίκτης με πολλές δυνατότητες είναι, άμα διορθώσει λίγο και τον ευέξαπτο και απρόοπτο χαρακτήρα του, πιθανά και να καταφέρει να κάνει καριέρα στον Ολυμπιακό. Ποιος ξέρει; Γι΄ αυτή την πιθανότητα, της συμμόρφωσης δηλαδή του Πίνο, τελευταία σίγουρα, στον Πειραιά φαίνεται πως είναι διατεθειμένοι να τον διατηρήσουν στο ρόστερ.

Ορίστε; Κι ο Μίτσελ που έχει "χαλαστεί" μήνες τώρα μαζί του; Ε, σα θέλει, σα δε θέλει ο Ισπανός…

Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: