Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Έναν από Ολυμπιακό κι έναν από ΠΑΟΚ η Ζενίτ!!

Δύο Έλληνες και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές έχουν βάλει στο στόχαστρο οι Ρώσοι. Έναν από Πειραιά κι έναν από Θεσσαλονίκη. Ποιοι είναι; Ο sportdog έχει το αποκαλυπτικό θέμα! H Ζενίτ εδώ και πολύ καιρό κάνει σκάουτινγκ στο ελληνικό πρωτάθλημα για νεαρούς - ταλαντούχους παίκτες. Έτσι άλλωστε πήρε και τον Λοντίγκιν από την Ξάνθη, τον οποίο τσέκαρε επί 5 μήνες.
Οι Ρώσοι μάλιστα, ήδη έχουν στη λίστα τους δύο Έλληνες αμυντικούς, έναν από τον ΠΑΟΚ και έναν από τον Ολυμπιακό! Όπως αποκαλύπτει η στήλη "Sportdog Penalty", στη μεταγραφική λίστα της Ζενίτ (περισσότερο όμως για το μέλλον) βρίσκονται ο Μανωλάς από τους Πειραιώτες και ο Κωνσταντινίδης από τους Θεσσαλονικείς. 
Μάλιστα ο Κωνσταντινίδης έχει agent τον Παύλο Κουτσολιάκο,που είναι πολύ φίλος με τον αθλητικό διευθυντή της Ζενίτ, Ντίτμαρ Μπάϊερσντορφερ. Οι δύο τους γνωρίζονται από το Αμβούργο και λόγω αυτής της σχέσης έφτασε να δίνει η Ζενίτ μέχρι και 20 εκατομμύρια στη Σάλκε για τον Κυριάκο Παπαδοπουλο.
Σημειωτέον ότι ο Κυριάκος δύσκολα θα πάρει μεταγραφή από τη Σάλκε αυτό το καλοκαίρι, αφού ακόμη κάνει αποθεραπεία για να "φτιάξει" 100% το πόδι του... 


Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: