Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Θέλουν Μαρσέλο στο Τορίνο!!

Σκέψεις για την απόκτηση του Μαρσέλο από τη Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πώς κάνει η Γιουβέντους, όπως αναφέρουν τα ιταλικά και τα ισπανικά Μέσα.

Θέλουν Μαρσέλο στο Τορίνο
Για τα καλά φαίνεται πώς έχει μπει στο μεταγραφικό παζάρι η Γιουβέντους, καθώς θέλει να ανέβει επίπεδο, ώστε να… κυνηγήσει τον μεγάλο στόχο, που είναι το Τσάμπιονς Λιγκ.

Με γνώμονα αυτή την επιθυμία η «γηραιά κυρία» στρέφεται σε εξαιρετικές περιπτώσεις παικτών. Μία από αυτές είναι ο Μαρσέλο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι «μπιανκονέρι» έχουν βάλει στο… στόχαστρο τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ και πιθανότατα να κινηθούν για την απόκτησή του, ειδικά αν πάει ο Γκάρεθ Μπέιλ στη Ρεάλ, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν δημοσιεύματα από την Ιταλία και την Ισπανία. Ωστόσο, το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει η Γιουβέντους είναι η τιμή του παίκτη, καθώς οι Μαδριλένοι δεν κατεβαίνουν από τα 15 εκατομμύρια ευρώ που ζητούν.

Γίνεται εύκολα κατανοητό ότι οι πρωταθλητές Ιταλίας δεν πρόκειται να δαπανήσουν ένα τόσο μεγάλο ποσό για αριστερό μπακ, ειδικά αν σκεφτεί κάποιος ότι για τον Κάρλος Τέβες που αγωνίζεται στην επίθεση έβγαλαν από τα ταμεία τους 12 εκατομμύρια ευρώ. Μένει να δούμε αν μέσα από διαπραγματεύσεις η τιμή του θα πέσει αρκετά, ώστε ο Μαρσέλο να γίνει κάτοικος Τορίνο.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: