Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Απειλούν τον μάνατζερ του Σπανούλη!!

Ένας οπαδός του Ολυμπιακού απείλησε τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς μέσω Twitter λόγω Σπανούλη, ενώ ένας Τούρκος τού έταξε να κάνει την Κωνσταντινούπολη… ελληνική για να τον φέρει στην Γαλατάσαραϊ.

Απειλούν τον μάνατζερ του Σπανούλη!
Η υπόθεση του Βασίλη Σπανούλη έχει γίνει σίριαλ και σε κάποιες περιπτώσεις τα πράγματα… ξεφεύγουν. Ένας οπαδός (προφανώς) του Ολυμπιακού απείλησε τον μάνατζερ του Λαρισαίου γκαρντ, Μίσκο Ραζνάτοβιτς. «Αν κάνεις τον Σπανούλη να φύγει από τον Ολυμπιακό θα πεθάνεις», του έγραψε στο Twitter και ο Σέρβος ατζέντης αναδημοσίευσε αυτή την απειλή (έκανε retweet).

Πέρα από απειλές, ο Ραζνάτοβιτς δέχεται και… υποσχέσεις. Ένας Τούρκος οπαδός έγραψε στο Twitter «… οι οπαδοί της Γαλατάσαραϊ είναι έτοιμοι να αλλάξουν την Ισταμπούλ σε Κωνσταντινούπολη αν έρθει ο Βασίλης Σπανούλης. Εντάξει, πες του».

Σημειώνεται πως ο ατζέντης του αρχηγού του Ολυμπιακού θα βρίσκεται στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα, όπως και ο πελάτης του, για επαφές με τους πρωταθλητές Ευρώπης, αλλά θα μεταβεί και στην Κωνσταντινούπολη για συζητήσεις με ενδιαφερόμενους για τον V-Span κι όχι μόνο. Άλλωστε Γαλατάσαραϊ και Μπαρτσελόνα δηλώνουν ανοικτά πως τον θέλουν, ενώ στο κόλπο είναι και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: