Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Αργεντινή: Μοιραίος ο Σκόκο, πρωταθλήτρια η Βελέζ!! (videos)

O Νάτσο Σκόκο δεν κατάφερε να σκοράρει από τα έντεκα βήματα και η Βελέζ Σάρσφιλντ κατέκτησε το πρωτάθλημα Αργεντινής.
Η Νιούελς Ολντ Μπόις, πρωταθλήτρια του Final, ηττήθηκε με 1-0 στον τελικό που έλαβε χώρα στη Μεντόζα από την πρωταθλήτρια του Inicial, με τον 28άχρονο μεσοεπιθετικό να αποδεικνύεται μοιραίος για την ομάδα του. Ο Λούκας Πράτο μόλις στο 8’ άνοιξε το σκορ, αλλά στο 28’ η ομάδα του έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κουμπέρο με δεύτερη κίτρινη κάρτα ύστερα από πέναλτι που έκανε στο Μάξι Ροντρίγκες. Ο Νάτσο Σκάκο πήρε την ευθύνη της εκτέλεσης, αλλά έστειλε την μπάλα πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα, Σεμπαστιάν Σόσα.
Η Βελέζ Σάρσφιλντ, πλην του τίτλου, εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο επόμενο Κόπα Σουνταμερικάνα, καθώς και το επερχόμενο Κόπα Λιμπερταδόρες. Στα δέκα τρόπαια έφθασαν οι «φορτίν», στα έξι παρέμειναν οι «λεπροί».
Βελέζ Σάρσφιλντ: Σεμπαστιάν Σόσα, Κουμπέρο, Τόμπιο, Σεμπαστιάν Ντομίνγκες, Πάπα, Ρασότι, Μπέλα (30’ Περούσι), Γκάγκο (82’ Σέρο), Φεντερίκο Ινσούα, Πράτο (69’ Λούκας Ρομέρο), Φακούντο Φερέιρα.
Νιούελς Ολντ Μπόις: Γκουσμάν, Μάρκο Κάσερες, Βερχίνι, Χάιντσε, Κάσκο, Κρουσάδο (64’ Τόνσο), Μπερνάρντι, Πάμπλο Πέρες (73’ Ουρούτι), Βίκτορ Φιγκερόα, Μάξι Ροντρίγκες, Σκόκο.





Πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: