Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Στενεύουν τα περιθώρια!!

Ο Γιάννης Χριστόπουλος έκανε τις επιλογές του, αποχώρησε από τον ΠΑΣ και οι Γιαννιώτες καλούνται να έχουν σύντομα νέο προπονητή που θα «τρέξει» την ομάδα.

Στενεύουν τα περιθώρια
Ο καιρός περνάει, η θέση του προπονητή στον ΠΑΣ Γιάννινα παραμένει «ορφανή», όμως τα περιθώρια στενεύουν για την ομάδα της Ηπείρου. Ο Γιάννης Χριστόπουλος αποχώρησε και πλέον οι «κυανόλευκοι» ψάχνουν τον αντικαταστάτη του οποίος έχει αρκετή δουλειά να κάνει.

Η λίστα με τους τεχνικούς είναι μεγάλη και τα ονόματα είναι αρκετά, όμως αυτά που δείχνουν να έχουν… προκριθεί, είναι του Έβαλντ Λίνεν και του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Οι δύο τεχνικοί έχουν αρκετές συμπάθειες στην ομάδα, παρά το γεγονός πως δεν είναι στο προφίλ του Χριστόπουλου.

Είναι δεδομένο, πως η εβδομάδα που ξεκινάει από την Δευτέρα, είναι μια από τις τελευταίες ευκαιρίες για τον ΠΑΣ να κινηθεί για προπονητή. Εξάλλου, έχει χαθεί και πολύτιμος χρόνος και ήδη έχουν χαθεί και δύο βασικά στελέχη της ομάδας, όπως ο Ντε Βινσέντι και ο Γεωργίου, στους οποίους στηρίχτηκε πολύ το παιχνίδι της περσινής ομάδας.

Τέλος, αγωνία υπάρχει και για την αδειοδότηση από την ΟΥΕΦΑ. Μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε, ζητήθηκε από τους Γιαννιώτες να δοθούν κάποια έξτρα έγγραφα στον φάκελο, όμως η διοίκηση θεωρεί πως έχει πράξει τα δέοντα για να παίξει η ομάδα στην Ευρώπη.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: