Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

“Ο Μπαλοτέλι έχει τρομερό ταλέντο”

Ο Ρονάλντο έδωσε συνέντευξη στην Gazzetta dello sport και αναφέρθηκε στο ταλέντο Μάριο Μπαλοτέλι αλλά και στις χαζομάρες που κάνει εντός και εκτός γηπέδων αλλά και στην κατάσταση που επικρατεί στην Ίντερ.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε :
«Ο Μπαλοτέλι έχει ένα τρομερό ταλέντο και ξέρει πως να χειριστεί την μπάλα για να βρει δίχτυα. Στην Βραζιλία για εμάς αυτό είναι αρκετό αλλά δεν είναι αρκετό για το τι θα μπορούσε να γίνει ο Μπαλοτέλι. Δεν πρέπει να χρησιμοποιεί το ταλέντο του ή την ηλικία του ως δικαιολογία για ότι χαζά κάνει μέσα στο γήπεδο».
Στην συνέχεια το “φαινόμενο” αναφέρθηκε στον Αντριάνο και στις ομοιότητες που βλέπει με τον επιθετικό της Μίλαν,λέγοντας : «Μου θυμίζει τον Αντριάνο και αν οι περιπτώσεις τους είναι πολύ διαφορετικές. Ο Αντριάνο είχε τρομερή τεχνική και φυσική κατάσταση και θα μπορούσε να κάνει ότι θέλει στο γήπεδό, αλλά από ένα σημείο και μετά δεν του έβγαινε κάτι. Η συμβουλή που δίνω στον Μπαλοτέλι: Μην χαραμίσεις τον ταλέντο σου».
Τέλος αναφέρθηκε στην Ίντερ και τις φήμες που λένε ότι ο Μάσιμο Μοράτι σκέφτεται να πουλήσει την ομάδα και είπε: «Θα δείτε ότι δεν θα έχουν άλλη σεζόν, όπως αυτή. Μου έκανε εντύπωση ότι οι φήμες ότι ο Μοράτι θέλει να πουλήσει τον σύλλογο γιατί ξέρω τι σημαίνει η ομάδα για εκείνον. Αν όντως πουλήσει την ομάδα θα το κάνει μόνο για το καλό της Ίντερ. Ο πρόεδρος αγαπά την Ίντερ πάρα πολύ».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: