Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

«Δεν πωλείται ο Ντακόλ»

«Φρένο» στη φημολογία γύρω από τον Αλεξάντερ Ντακόλ θέλησε να βάλει η Καλλιθέα. Με δελτίο Τύπου, η ομάδα του Βραζιλιάνου ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει να τον παραχωρήσει.

«Δεν πωλείται ο Ντακόλ»
Την πρόθεσή της να κρατήσει τον Αλεξάντερ Ντακόλ ξεκαθάρισε η Καλλιθέα.

Μετά τη φημολογία των τελευταίων ημερών που συνέδεε τον Βραζιλιάνο με αρκετές ομάδες (ανάμεσα στις οποίες και η ΑΕΚ) ο σύλλογος του τόνισε πως δεν είναι διατεθειμένος να τον παραχωρήσει.

Το αιτιολογεί, δε, με το ότι είναι ο μόνος επιθετικός που έχει μείνει μετά τη μεταγραφή του Μαρουκάκη στον Πανιώνιο και σημειώνει πως ενδεχόμενη πώλησή του δεν θα συμβάδιζε με τη διάθεση της διοίκησης να ενισχύσει -και όχι να αποδυναμώσει την ομάδα.


Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της Καλλιθέας

«Πράγματι ο ποδοσφαιριστής μας Alex D’acol έχει δεχθεί προτάσεις από δύο ομάδες της Super League και μία ομάδα του εξωτερικού, αλλά μετά την επισφράγιση της μεταγραφής του Μαρουκάκη στον Πανιώνιο, είναι ο μοναδικός σέντερ φορ που διαθέτει η ομάδα μας και δεν μπορεί να δοθεί, καθώς η ομάδα μας πραγματοποιεί κινήσεις προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ της και όχι να το αποδυναμώσει.

Ήδη η ομάδα μας βρίσκεται σε επαφές με γνωστά ονόματα που έχουν θητεύσει και στην Super League και πολύ σύντομα, μόλις οριστικοποιηθούν οι μεταγραφές τους θα ανακοινωθεί και η απόκτησή τους.

Την Τετάρτη 19/06 στις 19:30 στην αίθουσα τύπου του Δημοτικού Σταδίου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση – συζήτηση με κύριο ομιλητή τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ κ. Ν. Σαλευρή και θα ανακοινωθούν σημαντικά θέματα που αφορούν το μέλλον της ομάδας μας και κυρίαρχο ζήτημα θα είναι το θέμα των γηπέδων»
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: