Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Παπαδόπουλος: «Δεν κρατάω κακία…»

Δεν κρατάει κακία σε κανέναν ο Σούλης Παπαδόπουλος για τον τρόπο με τον οποίο αποχώρησε από τον Άρη, τον οποίο κατάφερε να κρατήσει στη Σούπερ Λίγκα.

Παπαδόπουλος: «Δεν κρατάω κακία…»
Χαρούμενος για τις στιγμές που έζησε στις τελευταίες αγωνιστικές της Σούπερ Λίγκας, έχοντας αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη, παρουσιάστηκε ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Παρότι ο 46χρονος προπονητής έφυγε απλήρωτος και χωρίς να μάθει τους λόγους για τους οποίους δεν συνεχίστηκε η συνεργασία του με τους «κίτρινους».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σούλης Παπαδόπουλος στην εφημερίδα «Live Sport»

Για την αρνητική κατάληξη που είχε η υπόθεση της παραμονής του:

«Δεν μπορώ να κρατήσω κακία στον Άρη, ούτε στους ανθρώπους που αποφάσισαν να μην συνεχίσουμε. Έτσι είναι η ζωή, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν μπορείς να φέρεις πίσω πράγματα που δεν είναι στα χέρια σου.

Και ακόμη κι αν δεν μου είπαν 100% τους λόγους, εντούτοις και πάλι δεν μπορώ να κρατήσω κακία σε κανέναν. Σίγουρα νιώθω πικραμένος, στεναχωρήθηκα, γιατί ήθελα να συνεχίσω, δεν το κρύβω, αλλά δεν κρατάω κακία. Κάτι θα είχαν στο μυαλό τους οι άνθρωποι, διαφορετικό από εμένα, οπότε προχώρησαν στην επιλογή τους».

Για την παραμονή του Άρη στη Σούπερ Λίγκα:

«Ήξερα ότι ο Άρης είχε δυναμική για να τα καταφέρει, αλλά ήξερα ότι και στην Ελλάδα πλέον κρίνεσαι από το αποτέλεσμα. Πίστευα ότι θα μπορούσα να συνεχίσω και του χρόνου, αυτό ζήτηση και είχαμε συμφωνήσει κιόλας. Αλλά δυστυχώς για μένα, δεν το ζήτησα να γίνει γραπτώς.

Είπαμε να πάρω μόνο κάποιο μπόνους αν πετυχαίναμε τον στόχο και τα καταφέραμε. Αυτό για μένα είναι ικανοποίηση κι ανταμοιβή, αφού ο κόσμος μάς αγκάλιασε και μας ευχαρίστησε για την παραμονή της ομάδας. Κι όταν ένας μεγάλος κόσμος, σαν του Άρη, σε ευχαριστεί, τότε μπορείς να νιώθεις χαρούμενος. Είναι αυτό μια σπουδαία ανταμοιβή».

Για τους λόγους που δεν παραμένει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας:

«Δεν μπορώ να ξέρω αν για αυτό δεν συνέχισα. Εμένα μου είπε απλά ο νέος πρόεδρος (κ. Ηλιάδης) ότι έχουν στο πλάνο τους κάτι άλλο. Δεν μπορώ να έχω άποψη για αυτό. Συνεργάστηκα καλά με τον κ. Σκόδρα, εκτιμώ πολύ τη στήριξή του και τον ευχαριστώ, αλλά δεν μου είχε πει ότι θα με κρατήσει και με το… ζόρι του χρόνου.

Τώρα αν είπε δημοσίως ότι θα με κρατήσει, δεν το ήξερα, και τον ευχαριστώ και πάλι. Αλλά πιστεύω ότι αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, δεν είναι σωστό. Ο Άρης πρέπει να είναι ενωμένος. Μόνο έτσι μπορεί να τα καταφέρει.

Έχει μεγάλο κόσμο, πλούσια ιστορία, δεν μπορεί να στήνονται μικροπολιτικά παιχνίδια. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους, η ζωή συνεχίζεται, αυτό μόνο μπορώ να πω, ο Άρης θα είναι πάντα στην καρδιά μου και ίσως κάποια στιγμή οι δρόμοι μας ξανασυναντηθούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: