Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

«Στροφή» σε Ζάζα!

Το ενδιαφέρον της στην απόκτηση του Σιμόνε Ζάζα φαίνεται πώς στρέφει η Γιουβέντους, μετά τις δυσκολίες που έχει συναντήσει στις περιπτώσεις των Ιγκουαΐν, Τέβες και Γιόβετιτς.

«Στροφή» σε Ζάζα
Σε αναζήτηση ενός ακόμη παίκτη για την επίθεση βρίσκεται η Γιουβέντους, ωστόσο, στις περιπτώσεις που εξετάζει συναντά δυσκολίες, με αποτέλεσμα να κινείται και για άλλους στόχους, όπως είναι ο Σιμόνε Ζάζα της Σαμπντόρια.

Με τη Ρεάλ να ζητάει πάνω από 30 εκατομμύρια για τον Ιγκουαΐν, τον Τέβες να οδεύει προς Μίλαν και τη Φιορεντίνα να μην πέφτει κάτω από τα 30 εκατομμύρια για τον Γιόβετιτς, η «γηραιά κυρία» στρέφει το ενδιαφέρον της σε άλλες περιπτώσεις.

Ο 22χρονος επιθετικός αγωνιζόταν τη σεζόν που μας πέρασε δανεικός από την Σαμπντόρια στην Άσκολι, με τη φανέλα της οποίας πέτυχε 18 τέρμα σε 34 συμμετοχές στη Serie B. Μάλιστα το συμβόλαιό του λήγει το 2014 και δεν δέχτηκε την πρόταση ανανέωσης που του έγινε από την ομάδα της Γένοβας.

Η Γιουβέντους θα κινηθεί για την απόκτησή του και μάλιστα έχει και το… πάνω χέρι στην υπόθεση απέναντι σε Ρόμα και Λάτσιο, που επίσης θέλουν τον Ζάζα, καθώς πέρα από τα χρήματα προσφέρει ως αντάλλαγμα και τον Μανόλο Γκαμιάνι.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: