Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Όπως αυτός ξέρει…!!

Μπορεί ακόμα να μην έχουν στεγνώσει οι φανέλες των παικτών του Ατρόμητου από τα πλέι οφ, όμως οι Περιστεριώτες έχουν ήδη προχωρήσει σε δύο μεταγραφές σημαντικές.

Όπως αυτός ξέρει…
Κάθε χρόνο τα ίδια ο Ατρόμητος. Οι «κυανόλευκοι» εκτός από την πολύ καλή τους παρουσία στους αγωνιστικούς χώρους τα τελευταία χρόνια, κινούνται εξαιρετικά και στο μεταγραφικό παζάρι, πράγμα που πιστώνεται ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Γιάννης Αγγελόπουλος.

Οι Περιστεριώτες, λίγες μέρες, μόνο, μετά το τέλος της σεζόν έχουν ήδη αποκτήσει δύο ποδοσφαιριστές που στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε είχαν εξαιρετική παρουσία. Ο λόγος για τους Δημήτρη Παπαδόπουλο και Φώτη Γεωργίου, οι οποίοι ήταν εκ των κορυφαίων με τους Πανθρακικό και ΠΑΣ Γιάννινα αντίστοιχα.

Η «κυανόλευκη» ΠΑΕ κινήθηκε πολύ γρήγορα και απέσπασε την υπογραφή των δύο σημαντικών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα την ενισχύσουν τη νέα περίοδο κατά πολύ. Από εκεί και πέρα, σε εξέλιξη είναι και η διαδικασία ανανεώσεων συμβολαίων, όπως του Φυτανίδη, του Ουντότζι και του Πίτου Γκαρσία. Με διαφορετικές, ωστόσο, πιθανότητες για επιτυχία, στην κάθε περίπτωση.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: