Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

«Νιώθω ευθύνη για το όραμα της ομάδας»

Έναν Πανσερραϊκό, όπως τον ονειρεύεται ο κόσμος του θέλει να δημιουργήσει ο Μιχάλης Γρηγορίου, όπως τόνισε μετά την ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας του με τον σύλλογο.

«Νιώθω ευθύνη για το όραμα της ομάδας»
Μεγάλη ευθύνη νιώθει ο Μιχάλης Γρηγορίου, ώστε να συνεχίσει το όραμα του αείμνηστου Πέτρου Θεοδωρίδη για έναν μεγάλο Πανσερραϊκό.

Ο Έλληνας τεχνικός ανανέωσε την συνεργασία του με τα «λιοντάρια» και θέτει ως στόχο την δημιουργία μίας ομάδας, όπως ακριβώς την ονειρεύεται ο κόσμος της. επιπλέον θέλησε να ευχαριστήσει τη νέα διοίκηση του συλλόγου για την εμπιστοσύνη που του έδειξε.

Αναλυτικά η δήλωση του Γρηγορίου:

«Μετά την ανανέωση της συνεργασίας μας με την ΠΑΕ Πανσερραϊκός για τα επόμενα δύο χρόνια, μέσα από την τιμητική πρόταση που μου έγινε από τη νέα διοίκηση και η οποία δεν μου άφηνε κανένα περιθώριο άρνησης, αισθάνομαι μεγάλη ευθύνη που μου εμπιστεύονται τη συνέχιση και την ολοκλήρωση ενός οράματος που είχαμε ξεκινήσει από κοινού με τον αείμνηστο Πέτρο Θεοδωρίδη.

Θεωρώ ότι αναγνωρίζεται η προσπάθεια και το έργο που κάναμε όλο αυτό τον καιρό κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες. Προσωπικά, με τιμά σε απόλυτο βαθμό η εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου οι άνθρωποι που ανέλαβαν τα ηνία με πλάνο να δημιουργήσουν ένα νέο Πανσερραϊκό, έτσι όπως τον θέλει ο κόσμος του. Μια ομάδα με προδιαγραφές και προοπτική που σε εύλογο χρονικό διάστημα θα τους κάνει περήφανους. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια, αλλά η δουλειά μέσα στο γήπεδο. Με τη στήριξη της διοίκησης και του κόσμου θα κάνουμε το καθήκον μας ώστε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: