Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Ναπολεόνι: «Μεγάλη μου αγάπη η Ρόμα»

Μια διαφορετική συνέντευξη από τις άλλες έδωσε ο Στέφανο Ναπολεόνι, ο οποίος δήλωσε οπαδός της Ρόμα και αποκάλυψε ένα περιστατικό ως οπαδός των «τζιαλορόσι».

Ναπολεόνι: «Μεγάλη μου αγάπη η Ρόμα»
Φανατικός οπαδός της Ρόμα δήλωσε ο Στέφανο Ναπολεόνι, ο οποίος παραχώρησε μία διαφορετική συνέντευξη από ό,τι έχουμε συνηθίσει στη SportDay.

«Ο πατέρας μου. Αυτός “ευθύνεται”. Φανατικός οπαδός της Ρόμα. Είχε εισιτήριο διαρκείας και όταν ήμουν μικρός με έπαιρνε κάθε εβδομάδα στο γήπεδο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ιταλός επιθετικός του Ατρομήτου.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Στέφανο Ναπολεόνι στην SportDay

Μεγαλωμένος στη Ρώμη και δηλωμένος οπαδός της Ρόμα. Πώς κόλλησε το μικρόβιο;

«Ο πατέρας μου. Αυτός “ευθύνεται”. Φανατικός οπαδός της Ρόμα. Είχε εισιτήριο διαρκείας και όταν ήμουν μικρός με έπαιρνε κάθε εβδομάδα στο γήπεδο. Μέσω της Ρόμα έκανα φίλους, που βρίσκονται ακόμα στην κερκίδα, στους οργανωμένους. Οποτε γυρίζω στη Ρώμη και έχει αγώνα, παίρνω τους φίλους μου και πηγαίνω στο γήπεδο μαζί τους, να βλέπω την ομάδα μου, τη μεγάλη μου αγάπη».

Στους οργανωμένους;

«Ναι, βέβαια. Πάω να τραγουδήσω. Να μην το βλέπω το παιχνίδι. Ξέρεις, εκεί είσαι συνέχεια όρθιος, τραγουδάς και πολλές φορές δεν βλέπεις το ματς, αλλά δεν με νοιάζει. Μου λείπει πολύ αυτό, μου λείπει η εξέδρα. Είμαι φανατικός με τη Ρόμα και μου λείπει».

Πες μου ένα περιστατικό που σου έχει μείνει από τα γήπεδα.

«Είναι πολλά. Οταν ήμουν πιο μικρός και πηγαίναμε με τους φίλους μου στο γήπεδο, δεν είχαμε κάθε εβδομάδα λεφτά για εισιτήριο. Ετσι, τρυπώναμε στο Ολίμπικο από κάποια σειρά που μπορούσες να πηδήξεις και να μπεις έτσι. Παραλίγο να μας πιάσουν 2-3 φορές, αλλά αυτά συμβαίνουν στα γήπεδα. Αυτό που θυμάμαι πιο καλά είναι το ματς με την Πάρμα το 2001, που πήραμε το πρωτάθλημα. Μετά το παιχνίδι έγινε φιέστα, μπήκαμε μέσα και πήραμε χόρτο. Πήρα στο σπίτι μου χόρτο από το Ολύμπικο, ήμουν εκεί στο τελευταίο πρωτάθλημα της ομάδας και είναι κάτι που θα μου μείνει χαραγμένο για πάντα».

Στις φωτογραφίες του στο facebook υπάρχει μία που τον βλέπουμε να… σερβίρει σε ένα εστιατόριο. Πώς συνέβη αυτό;

«Ο καλύτερός μου φίλος, ο Φαμπρίτσιο, δουλεύει σε ένα εστιατόριο και είχαμε βάλει ένα στοίχημα. Μου είπε πως αν το χάσω θα έρθω να δουλέψω μια μέρα στο εστιατόριο. Το έχασα και για μια μέρα έκανα τον σερβιτόρο. Ημουν ήδη επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και είχε πολλή πλάκα, γιατί ήταν ο κολλητός μου, ο αδερφός μου, ο Φαμπρίτσιο. Φυσικά δεν πήρα λεφτά, αλλά ήταν μια τέλεια μέρα, που γελάσαμε πάρα πολύ».

Ολόκληρη η συνέντευξη του Στέφανο Ναπολεόνι στο σημερινό (16/06) φύλλο της SportDay…Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: