Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

«Ηγέτης στον Ολυμπιακό»

Ο Καταλανός θέλει το «10» του Ολυμπιακού και τον εξιτάρει η προοπτική να χτιστούν γύρω του οι ερυθρόλευκοι.
Ο Βερδού, όπως προκύπτει από ενημέρωση από την Ισπανία, στην Ελλάδα δεν είχε μόνο τον πατέρα του στο πλευρό του αλλά και ένα μέλος της οικογένειάς του. Ο Καταλανός άσος έκανε από το Σάββατο κιόλας τις πρώτες του κουβέντες με την οικογένειά του και το περιβάλλον του για την επιλογή του Ολυμπιακού. «Η πρόταση που μου έγινε είναι πολύ καλή. Στον Ολυμπιακό θέλουν να 'χτίσουν' πάνω μου την ομάδα τους, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για μένα. Είναι σπουδαίο το να έχω ρόλο πρωταγωνιστή», μετέφερε ανάμεσα στα άλλα ο Βερδού.
O Ισπανός σκέφτεται τον εαυτό του με την φανέλα του Ολυμπιακού με το νούμερο 10 και τον ηγετικό ρόλο που θα έχει στους ερυθρόλευκους. Ο Βερδού ένιωσε κολακευμένος από τον τρόπο με τον οποίο του φέρθηκαν στο λιμάνι και γενικότερα είχε να λέει για την εξαιρετική συμπεριφορά που συνάντησε από τους πάντες. Ο πατέρας του από την άλλη του κατέθεσε ορισμένες πρώτες σκέψεις για την επόμενη κίνησή του.
Από την μεριά του, του επισήμανε ό,τι «σίγουρα θα σκεφτείς την καριέρα σου και όλα αυτά που σου δίνει ο Ολυμπιακός αλλά αναλογίσου και την οικογένειά σου. Πάρε την απόφαση που θα είναι η καλύτερη για σένα και τους δικούς σου και απάντησε γρήγορα στην ελληνική ομάδα, δείχνοντας έτσι τον σεβασμό που σου έδειξαν». Οριστική απόφαση δεν έχει ληφθεί πάντως ακόμα από τον Βερδού και την οικογένειά του και ενώ ζυγίζουν όλα τα δεδομένα. Ωστόσο από την Δευτέρα και έπειτα θα ανακύψουν τα νεότερα για τον Καταλανό χαφ καθώς επίσης και την ομάδα του Ολυμπιακού...

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: