Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

«Μηνύσεις στην ΕΠΟ για τους εκβιασμούς»

Καυστική ανακοίνωση από τους προέδρους των ΕΠΣ Κιλκίς και Ηρακλείου, Β. Χατζηαποστόλου και Ν. Τζώρτζογλου, κάνοντας λόγο για μηνύσεις κατά του προεδρείου της ΕΠΟ των... εντολών του.
Έπειτα από την απόφαση της Ομοσποδνίας να προχωρήσει σε έκτακτη Γενική Συνέλευση με θέμα την παύση των δύο Ενώσεων λόγω της προσφυγής τους στην τακτική δικαιοσύνη, οι Χατζηαποστόλου και Τζώρτζογλου απειλούν με μηνύσεις, ενώ κάνουν λόγο για εκβιασμούς.
Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους:
«Επειδή, ίσως μέχρι σήμερα η σιωπή μας εκλαμβάνεται ως αδυναμία και επειδή όλα τα πράγματα στη ζωή έχουν ένα όριο, απευθυνόμενοι στο προεδρείο της ΕΠΟ το οποίο με διαφόρους μεθόδους προσπαθεί να υφαρπάξει αποφάσεις-προτάσεις από τις Ενώσεις για σύγκληση έκτακτης Γ.Σ με θέμα την διαγραφή μας επειδή ασκήσαμε νόμιμο δικαίωμα μας, δηλώνουμε ότι άμεσα θα κληθούν να λογοδοτήσουν και για αυτό τον εκβιασμό, αλλά και να είναι έτοιμοι οι εμπνευστές και οι ενεργούντες (Μπουτζιώλης) κατόπιν εντολών τους, να αντιμετωπίσουν στα αστικά δικαστήρια τις αγωγές αποζημίωσης των Ενώσεων και των σωματείων-μελών μας, για την όποια ζημία υφιστάμεθα εμείς και τα σωματεία από αυτή την αχαρακτήριστη και κολάσιμη πράξη».

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: