Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Λίγα λόγια κι αποστάσεις από Μπεργκ…!

Ιδιαίτερα προσεκτικός και μετρημένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του σχετικά με τον Παναθηναϊκό αλλά και γενικότερα το μέλλον του ο Μάρκους Μπεργκ.

Λίγα λόγια κι αποστάσεις από Μπεργκ…
Ο Μάρκους Μπεργκ είναι ο παίκτης για τον οποίο ο Παναθηναϊκός έχει αποφασίσει να κάνει την υπέρβαση… Η περίπτωσή του όμως δεν είναι εύκολη και αυτό φαίνεται από την στασιμότητα που υπάρχει.

Σε δηλώσεις που έκανε μάλιστα στον Τύπο της πατρίδας του, ο Σουηδός επιθετικός εμφανίστηκε πολύ… μαζεμένος και προσεκτικός και κράτησε αποστάσεις από τα όσα έχουν αναφερθεί κατά καιρούς για τις επαφές του με τον Παναθηναϊκό.

«Δεν έχω πάει ποτέ στην Ελλάδα, αλλά γνωρίζω το ενδιαφέρον τους. Δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες. Πρέπει να μιλήσω με το Αμβούργο πρόσωπο με πρόσωπο. Δεν πρέπει να διαβάζετε όμως μόνο τις εφημερίδες», ήταν η τοποθέτησή του όταν ρωτήθηκε για τους «πράσινους».

Για τον τραυματισμό του και το γεγονός ότι προπονείται με την Γκέτεμποργκ:
«Ελπίζω να μπορώ να είμαι έτοιμος την 1η Ιουλίου αλλά δεν νομίζω»

Για το τι έγινε με το Αμβούργο:
«Μου είπαν ότι εγώ και κάποιοι ποδοσφαιριστές ακόμα δεν θα προπονούμαστε με την πρώτη ομάδα. Σίγουρα αυτό δεν είναι επαγγελματικό. Είμαι τραυματίας, αλλά πάντα τα έδινα όλα για την ομάδα μου. Θα έπρεπε να το χειριστούν καλύτερα. Έχουμε όμως έναν νέο τεχνικό διευθυντή και ίσως θέλει να αποδείξει κάτι».

Για το αν είναι κοντά στην Γκέτεμποργκ:
«Ίσως... μπορεί. Φυσικά θα ήθελα να επιστρέψω κάποια μέρα».

Για το αν μια πιθανή επιστροφή στην Γκέτεμποργκ θα τον ανέβαζε και ψυχολογικά:
«Αν ήταν τόσο απλό θα το είχα κάνει ήδη. Το ποδόσφαιρο μου αρέσει περισσότερο από κάθε τι. Θέλω να δω τι προοπτικές υπάρχουν πριν πάρω μια απόφαση».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: