Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

«ΟΦΗ και καλοκαίρι»

Με πολλές συμμετοχές και ακόμη περισσότερες φωτογραφίες ολοκληρώθηκε ο πρώτος διαγωνισμός της ΠΑΕ ΟΦΗ που είχε θέμα «ΟΦΗ και καλοκαίρι».

«ΟΦΗ και καλοκαίρι»
Την ευκαιρία να συνδυάσουν την αγάπη τους για τον ΟΦΗ με το καλοκαίρι είχαν το προηγούμενο διάστημα οι φίλαθλοι της ομάδας του Ηρακλείου, προκειμένου να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό της ΠΑΕ που είχε την ονομασία «ΟΦΗ και καλοκαίρι».

Μάλιστα, οι διαγωνιζόμενοι ξεπέρασαν τις προσδοκίες των ανθρώπων του συλλόγου κάτι που τους ικανοποίησε ιδιαιτέρως.

Οι νικητές του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν μετά τις 24 Ιουνίου.

Το μήνυμα της ΠΑΕ μέσω της σελίδας της στο Facebook:

«Ο πρώτος διαγωνισμός της ΠΑΕ ΟΦΗ με θέμα “Καλοκαίρι και ΟΦΗ” ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Όλες οι φωτογραφίες που έστειλαν οι φίλαθλοι της ομάδας μας δημοσιεύονται στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ στο Facebοok και για τις επόμενες 10 ημέρες (μέχρι και τις 24 Ιουνίου στις 12 τα μεσάνυχτα). Αυτή που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα like θα κερδίσει ένα υπέροχο και ταυτόχρονα συλλεκτικό μπλουζάκι polo του ΟΦΗ τα οποία έχουν παραγγελθεί ήδη μόνο για τους συγκεκριμένους διαγωνισμούς.

Μπείτε, δείτε και ψηφίστε χωρίς τον παραμικρό περιορισμό, σχολιάστε χωρίς να ξεφεύγουμε από τα επιτρεπτά όρια και γενικότερα απολαύστε το καλοκαίρι με την καλύτερη παρέα. Τον ΟΦΗ μας…

Υ.Γ. Ο επόμενος παρόμοιος διαγωνισμός που θα ξεκινήσει στις αρχές Ιουλίου θα έχει θέμα «ΟΦΗ από… κούνια» και θα αφορά φωτογραφίες παιδιών από 0 έως 10 ετών. Προετοιμαστείτε κατάλληλα…»

Δεν υπάρχουν σχόλια: