Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

«Ψάχνεται» για προετοιμασία η ΑΕΚ!

Ανοιχτό παραμένει το πού θα πραγματοποιήσει η ΑΕΚ το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Τα δεδομένα που «ζυγίζονται» για να επιλεχθεί ανάμεσα σε λύση της Ελλάδας ή του εξωτερικού

«Ψάχνεται» για προετοιμασία η ΑΕΚ
Ο σχεδιασμός της νέας ΑΕΚ έχει ήδη ξεκινήσει: Με ανανεώσεις, μεταγραφές και «χτένισμα» της αγοράς για στόχους που θα κρατήσουν το επίπεδο της ομάδας κατά πολύ πάνω απ’ αυτό της τρίτης κατηγορίας.

Εν αναμονή λοιπόν της προκήρυξης του πρωταθλήματος (μέσω της οποίας θα μάθει σε ποιο όμιλο θα παίξει, τους ξένους και τους κοινοτικούς που θα επιτρέπεται να διαθέτει και φυσικά το πότε θα ξεκινήσουν τα παιχνίδια) η «Ένωση» δεν βιάζεται να δρομολογήσει και το θέμα της προετοιμασίας.

Εκεί όπου υπάρχουν ήδη προτάσεις, αλλά όχι και απόφαση για το πού θα γίνει (Ελλάδα ή εξωτερικό).

Κι αυτό διότι στην πρώτη περίπτωση υπάρχουν οι επιλογές του Καρπενησίου και των Γρεβενών, ωστόσο η πιθανότατη παρουσία φίλων της ΑΕΚ δημιουργεί φόβο ότι θ’ αποσπά την προσοχή των παικτών από τις προπονήσεις.

Από την άλλη, το ενδεχόμενο του εξωτερικού προσφέρει φυσικά την απαραίτητη συγκέντρωση, ωστόσο είναι αρκετά πιο δαπανηρή επιλογή. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως αν βρεθεί μια περίπτωση που θα συνδυάζει παροχές και καλή τιμή δεν θα προτιμηθεί έναντι των (επικρατέστερων με τα παρόντα δεδομένα) ελληνικών.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: