Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Πουλίδο: «Άρης, η Ατλέτικο της Ελλάδας»

Έξοδο στην Ευρώπη με τον Άρη ονειρεύεται ο Ρουμπέν Πουλίδο, που παρομοιάζει τη δυναμική των «κιτρίνων» με αυτή της Ατλέτικο Μαδρίτης στην Ισπανία.

Πουλίδο: «Άρης, η Ατλέτικο της Ελλάδας»
Ευτυχής στην Ελλάδα και τον Άρη δήλωσε ο Ρουμπέν Πουλίδο μιλώντας στη Marca. Ο Ισπανός αμυντικός παρομοίασε τη δυναμική των «κιτρίνων» με αυτή της Ατλέτικο Μαδρίτης στην πατρίδα του κι έθεσε σαν στόχο την έξοδο στην Ευρώπη.

«Νιώθω δικαιωμένος για την επιλογή μου να έρθω στην Ελλάδα», τόνισε και πρόσθεσε: «Στην αρχή τα πράγματα ήταν δύσκολα. Λόγω των οικονομικών προβλημάτων του Άρη, η ομάδα μπορούσε να έχει μόνο τρεις ξένους. Κατάφερε να πάρει εμένα και τον Αγκάνθο και εκμεταλλευτήκαμε και οι δύο την ευκαιρία».

Όσο για το γεγονός ότι επελέγη στην καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Ειλικρινά είναι κάτι που δεν το περίμενα και δεν το είχα σκεφτεί στη διάρκεια της σεζόν. Πάντα είναι ωραίο να αναγνωρίζεται η δουλειά σου».

Για το μέλλον του, η επιθυμία του είναι σαφής. «Έχω συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο και παρότι υπάρχουν άλλες προοπτικές, πρόθεσή μου είναι να παραμείνω γιατί νιώθω καλά εδώ. Ο κόσμος στην Ελλάδα είναι παθιασμένος με το ποδόσφαιρο και θέλω να μείνω όσο περισσότερο μπορώ. Ο Άρης είναι ένας ιστορικός σύλλογος, σαν την Ατλέτικο Μαδρίτης στην Ισπανία. Στόχος μου είναι να παίξω στην Ευρώπη με τον Άρη».

Τέλος, δεν έκρυψε πως απολαμβάνει το κλίμα στο «Κλεάνθης Βικελίδης». «Πρέπει να το ζήσεις για να καταλάβεις. Τρία γήπεδα είναι πάντα γεμάτα στη χώρα κι ένα είναι το δικό μας. Η ατμόσφαιρα είναι τόσο καυτή όσο φαίνεται στην τηλεόραση», δήλωσε.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: