Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Παίζει μόνος του και το ξέρει…!

Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει στον Γιοάν Βερδού μία τόσο ελκυστική πρόταση που κάμπτει τις όποιες αντιστάσεις του Ισπανού ενώ παράλληλα βάζει… φρένο στις άλλες ομάδες που τον ήθελαν.

Παίζει μόνος του και το ξέρει…
Ο Γιοάν Βερδού ήταν γνωστό εξ αρχής ότι είναι ο παίκτης που ο Μίτσελ και οι συνεργάτες του ήθελαν πολύ. Ο Ολυμπιακός κατέθεσε στον Ισπανό, που είχε έρθει στην Ελλάδα με δική του πρωτοβουλία, μία άκρως ελκυστική πρόταση, ειδικά για τα δεδομένα της εποχής και πλέον περιμένει την απάντησή του.

Οι πληροφορίες λένε ότι αυτή θα έρθει την Δευτέρα και αφού πρώτο ο Βερδού το συζητήσει με την οικογένειά του. Τα δεδομένα είναι απλά… Ο παίκτης αλλά και η σύζυγός του θα ήθελαν να μείνουν στην Ισπανία και να μην φύγουν από την χώρα τους την δεδομένη στιγμή.

Ωστόσο υπάρχουν κάποια δεδομένα που οδηγούν, ειδικά τα ρεπορτάζ των Ισπανών, στο συμπέρασμα οτι η μεταγραφή θα γίνει. Ο κύριος λόγος είναι ότι το σχεδόν 1.5 εκατ. ευρώ ετησίως για 3ετές συμβόλαιο, ο Βερδού δεν πρόκειται να το βρει πουθενά καθώς η Σεβίλλη αλλά και οι άλλες ισπανικές ομάδες που θεωρητικά ενδιαφέρονται για τον παίκτη δεν θα φτάσουν σε αυτό το ποσό… Τουλάχιστον, έτσι δείχνουν αυτή την στιγμή.

Επιπλέον, ο Βερδού μίλησε με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για τον ρόλο του στην ομάδα σε περίπτωση που γίνει η μεταγραφή και είναι δεδομένο ότι κολακεύτηκε ακούγοντας ότι προορίζεται για ηγέτης στην μεσαία γραμμή που φυσικά θα έχει και το μεγαλύτερο συμβόλαιο στο ρόστερ, λογικά.

Πάντως, οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζοντας καλά τα «παιχνίδια» της αγοράς, έχουν εναλλακτικές λύσεις και μάλιστα τις αφήνουν να διαρρεύσουν ασκώντας με τον τρόπο τους μία πίεση στον Βερδού να δώσει θετική απάντηση. Ξέρουν ότι η δική τους πρόταση είναι η καλύτερη που έχει ο Βερδού και επίσης έχουν καταλάβει ότι για να "χαλάσει" η δουλειά θα πρέπει να επικρατήσουν οι οικογενειακοί λόγοι του παίκτη και Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: