Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

«Στη Ρεάλ έπρεπε να είμαστε ενωμένοι στα δύσκολα»

Στην έλλειψη ενότητας στη Ρεάλ Μαδρίτης στάθηκε ο Ρικάρντο Καρβάλιο. Ο Πορτογάλος αμυντικός αναφέρθηκε επίσης στη σχέση του με τον Μουρίνιο αλλά και στη θητεία του στην Τσέλσι.

«Στη Ρεάλ έπρεπε να είμαστε ενωμένοι στα δύσκολα»
Έναν μικρό απολογισμό για τη θητεία του Ρεάλ Μαδρίτης έκανε ο Ρικάρντο Καρβάλιο σε συνέντευξη που παραχώρησε στη «Marca». Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός στο «αντίο» του από τη «βασίλισσα» έπειτα από τρία χρόνια τόνισε πως έχει να θυμάται μόνο καλές στιγμές.

«Ήρθα στη Ρεάλ για ένα να πραγματοποιήσω ένα όνειρο. Μάλιστα πριν πάω στην Τσέλσι είχε υπάρξει κάποια επικοινωνία του Φλορεντίνο Πέρεθ για να έρθω νωρίτερα στη Μαδρίτη όμως τελικά δεν έγινε καθώς δεν τα βρήκαν με την Πόρτο στο οικονομικό.

Τα τελευταία δύο χρόνια ταλαιπωρήθηκα από τραυματισμούς και ήμουν στεναχωρημένος που δεν έπαιζα. Την πρώτη μου σεζόν στη Ρεάλ ήταν λες και βρισκόμουν στο φεγγάρι. Ήταν η καλύτερη περίοδος της καριέρας μου και ένιωθα δικαιωμένος που ήρθα στη Μαδρίτη. Θα ήταν πολύ εύκολο να συνέχιζα στην Τσέλσι αλλά ήθελα μια νέα μεγάλη πρόκληση»
, ήταν το αρχικό σχόλιο του Καρβάλιο που εν συνεχεία αναφερόμενος στην τελευταία του σεζόν στη Ρεάλ, τόνισε:

«Ξεκινήσαμε με πολλά όνειρα, όμως στην πορεία δεν καταφέραμε να πετύχουμε. Μετά τον αποκλεισμό από τη Ντόρτμουντ μείναμε πίσω και το πληρώσαμε και με την Ατλέτικο στον τελικό του Κυπέλλου. Ίσως αν ήμασταν ενωμένοι στα δύσκολα τα πράγματα να ήταν αλλιώς».

Τέλος αναφερόμενος στους φίλους που αφήνει πίσω του στη Μαδρίτη, είπε: «Σίγουρα είναι αρκετοί οι συμπαίκτες μου με τους οποίους δέθηκα αμέσως. Το σημαντικό ήταν ότι τα πήγαινα καλά με όλους, αλλά σίγουρα ξεχωρίζω τους Εσιέν και Κακά». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: