Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

«Έδειξε ενδιαφέρον ο Καραγκούνης»

Για την προσπάθεια της Βίκτορι Μελβούρνης να αποκτήσει τον Γιώργο Καραγκούνη, μίλησε ο προπονητής της ομάδας από την Αυστραλία, Άγγλος Ποστέκογλου. «Έδειξε να τον ενδιαφέρει η προοπτική» είπε.

«Έδειξε ενδιαφέρον ο Καραγκούνης»
Ο «τυπάρας» είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μετά τη λήξη του μονοετούς συμβολαίου που είχε υπογράψει με τη Φούλαμ.

Την περσινή σεζόν αποκόμισε σπουδαίες εμπειρίες από την Πρέμιερ Λιγκ και αυτή τη στιγμή έχει αρκετές προτάσεις στα χέρια του, μαζί με αυτή που του έχει καταθέσει ο Παναθηναϊκός για να επιστρέψει στο «τριφύλλι».

Μια από τις ομάδες που έχουν ενδιαφερθεί για την απόκτηση του Γιώργου Καραγκούνη είναι η Βίκτορι Μελβούρνης από την Αυστραλία.

Σύμφωνα με την «Herald Sun», η προσφορά που έχει κατατεθεί στον Έλληνα άσο φτάνει στις 800.000 ευρώ και ο προπονητής του συλλόγου από την Αυστραλία, Άγγελος Ποστέκογλου, δήλωσε στο εν λόγω Μέσο:

«Ο Γιώργος είναι ένας παίκτης που μας αρέσει πολύ και στη συζήτηση που είχα μαζί του, έδειξε να τον ενδιαφέρει η προοπτική της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας. Είναι μια πολύ μεγάλη υπόθεση για εμάς και φυσικά, πολύ δύσκολη, αλλά αν έρθει, θα βοηθήσει πολύ την ομάδα μας και θα συμβάλει στην επίτευξη των στόχων μας».

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι πριν από λίγες μέρες υπήρξε νέα επαφή του Παναθηναϊκού με τον Γιώργο Καραγκούνη και οι «πράσινοι» εμφανίζονται αισιόδοξοι για την επιστροφή του στην ομάδα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: