Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

«Η Ισπανία μπορεί να... εξαφανίσει την μπάλα»

Τα καλύτερα λόγια είχε να πει για την εθνική Ισπανίας ο αμυντικός της Ουρουγουάης, Ντιέγκο Λουγκάνο, μία ημέρα πριν το παιχνίδι των δύο ομάδων για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών.

«Η Ισπανία μπορεί να... εξαφανίσει την μπάλα»
Αν αφήσεις στους ποδοσφαιριστές της εθνικής Ισπανίας λίγο χώρο και λίγο χρόνο μπορούν άνετα να... εξαφανίσουν την μπάλα από το χορτάρι, με το γνωστό πλέον σε όλους μας «τίκι- τάκα».

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται ο αμυντικός της Ουρουγουάης, Ντιέγκο Λουγκάνο, ο οποίος θα βρεθεί αντιμέτωπος με τους «φούριας ρόχας» την Κυριακή (16/6) στο πρώτο παιχνίδι για τη φάση του δεύτερου ομίλου του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών.

«Είναι λογικό να λένε πως η Ισπανία είναι το φαβορί στον όμιλό μας, καθώς είναι η καλύτερη εθνική ομάδα στον κόσμο. Είναι μία ομάδα που αν της αφήσεις να έχει την μπάλα στα πόδια της, τότε πολύ δύσκολα την... ξαναβρίσκεις. Μάλιστα, σε αυτόν τον τομέα η Ισπανία είναι καλύτερη από εθνικές ομάδες, σαν τη Βραζιλία και την Αργεντινή. Πόσο μάλλον από την Ουρουγουάη, όπου τα παιδιά όταν ξεκινάνε το ποδόσφαιρο μαθαίνουν πρώτα να παίζουν άμυνα
», τα λόγια του έμπειρου αμυντικού.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: