Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Τρέχουν για να τα προλάβουν όλα!!

Γεμάτο θα είναι και αυτή την εβδομάδα το πρόγραμμα των ιθυνόντων του Άρη. Προετοιμασία, παραμονές, αποχωρήσεις, μεταγραφές…

Τρέχουν για να τα προλάβουν όλα
Συνάντηση με τον πρόεδρο του Άρη, Δημήτρη Ηλιάδη θα έχει -κατά πάσα πιθανότητα- αύριο ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Χατζηνικολάου. Βασικό αντικείμενο της συζήτησης η επιλογή του αθλητικού κέντρου, στο οποίο οι «κίτρινοι» θα ακολουθήσουν το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής τους προετοιμασίας. Εκτός των επιλογών από Ελλάδα, υπάρχει η προοπτική του Πράβετς (Βουλγαρία).

Φυσικά η συζήτηση των δύο ανδρών δεν θα περιοριστεί εκεί. Υπάρχουν αρκετές και σημαντικές εκκρεμότητες που πρέπει να διευθετηθούν σε ό,τι έχει να κάνει με τη διαμόρφωση του ρόστερ εν όψει της νέας σεζόν.

Μια από τις προτεραιότητες είναι η παραμονή έμπειρων ποδοσφαιριστών όπως οι Παπαζαχαρίας και Παπαστεριανός. Εντός των ημερών προβλέπεται να υπάρξει συνάντηση με τον εκπρόσωπό τους, προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη λύση και επιπλέον ένα πλάνο αναφορικά με την καταβολή των δεδουλευμένων τους. Προς το παρόν οι συγκεκριμένοι παίκτες αναμένεται να μεταβούν στην Αθήνα έτσι ώστε να ακολουθήσουν ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης.

Στο «μέτωπο» των μεταγραφών -ως γνωστόν- έχει προταθεί ο Ντιέγκο Ρίβας. Ο 33χρονος μέσος της Έρκουλες έχει απασχολήσει και παλιότερα τους Θεσσαλονικείς, διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Νταβίντ Αγκάνθο, αλλά υπάρχουν αρκετά εμπόδια στον δρόμο της ολοκλήρωσης μια τέτοιας προσθήκης.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: