Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

«Θέλω να παραμείνω στη Γιουβέντους»

Τη φανέλα της Γιουβέντους θέλει να συνεχίσει να φοράει και στο μέλλον ο μέσος του ιταλικού συλλόγου, Κλαούντιο Μαρκίζιο, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε πως τον έχουν προσεγγίσει και άλλες ομάδες.

«Θέλω να παραμείνω στη Γιουβέντους»
Πρόθεση του μέσου της Γιουβέντους, Κλαούντιο Μαρκίζιο, είναι να παραμείνει στον ιταλικό σύλλογο για αρκετά χρόνια ακόμη.

Ωστόσο, οι άνθρωποι του συλλόγου δεν έχουν δείξει στον Ιταλό μέσο πως θέλουν να τον κρατήσουν στις τάξεις των «μπιανκονέρι» πάση θυσία.

Αυτό φαίνεται πως έχει δυσαρεστήσει τον παίκτη, ο οποίος με δηλώσεις του αποκάλυψε πως τόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και η Μονακό τον έχουν προσεγγίσει με τον ίδιο, όμως, να τονίζει πως δίνει προτεραιότητα στους πρωταθλητές Ιταλίας.

«Θα μιλήσω με τη Γιουβέντους. Θέλω να παραμείνω στην ομάδα, αλλά πρώτα θα μιλήσω με τους ανθρώπους της ομάδας για να δω αν ακόμα είμαι σημαντικός γι' αυτούς. Αν δεν είμαι είναι λογικό να κοιτάξω κάποια άλλη ομάδα. Λένε ότι οι προθέσεις μου είναι καθοριστικές, αλλά χρειάζονται δύο για το τάνγκο. Προτάσεις από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή τη Μονακό με κάνουν περήφανο, αλλά κανείς δε με έχει καλέσει από τη Γιουβέντους για να μιλήσουμε», τα λόγια του Μαρκίζιο σχετικά με το ποδοσφαιρικό του μέλλον.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: