Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Άντε και καλό μας μήνα…!

Μπήκε ο Σεπτέμβρης, η τρίτη αγωνιστική στην Σούπερ Λίγκα έχει ήδη ξεκινήσει και ακόμα τέσσερα ματς σήμερα μας βάζουν σε ρυθμό.

Άντε και καλό μας μήνα…
Θεωρητικά και ημερομηνιακά το καλοκαίρι τελείωσε αφού μπήκε ο Σεπτέμβρης αλλά η τρίτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας έχει συνέχεια. Μέχρι στιγμής, το πρωτάθλημα μας έχει προσφέρει αρκετά γκολ, ορισμένα εκ των οποίων εξαιρετικής ομορφιάς και ελπίζουμε στις 4 σημερινές αναμετρήσεις να δούμε και πολλά και ωραία γκολ.

Στην Τρίπολη, ο Αστέρας φιλοξενεί τον Απόλλωνα φιλοδοξώντας να κάνει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και να… ξεκομπλάρει. Από την άλλη, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έχει αποδείξει πως είναι σκληρό καρύδι και για να την νικήσει κάποιος πρέπει να… φτύσει αίμα.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Πανιώνιο, με τους μεν «ασπρόμαυρους» να έρχονται από τον άδοξο αποκλεισμό από την Σάλκε και τους «κυανέρυθρους» να προέρχονται από την εντυπωσιακή νίκη επί του Παναθηναϊκού με 3-0, την περασμένη αγωνιστική.

Ο Παναιτωλικός μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Κομοτηνή για να αντιμετωπίσει τον Πανθρακικό, ο οποίος θέλει να κάνει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Τέλος, ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον Ολυμπιακό, με τον Τάκη Λεμονή να αντιμετωπίζει τους «ερυθρόλευκους» για ακόμα μία φορά ως προπονητής της αντίπαλης ομάδας. Τώρα αν θα «κόψει» βαθμούς από την πρώην ομάδα του, θα το δούμε στο γήπεδο.

Σάββατο, 31 Αυγούστου

SKODA Ξάνθη – Εργοτέλης 0-0

Η Ξάνθη έχασε τα… άχαστα (είχε και δοκάρι). Ο Εργοτέλης μπορούσε να «κλέψει» το τρίποντο, αλλά τον σταμάτησε το δοκάρι. Ε, μοιραία οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0...

ΑΕΛ Καλλονής – ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

Μετά τη νίκη επί του Άρη στην Θεσσαλονίκη, η Καλλονή πανηγύρισε ένα ακόμα τρίποντο, αυτή τη φορά στην πρωτεύουσα, επικρατώντας 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα.

Παναθηναϊκός – Βέροια 1-1

Για δεύτερο σερί παιχνίδι ο Παναθηναϊκός παρουσίασε προβληματική εικόνα και έμεινε στο 1-1 με την Βέροια στη Λεωφόρο για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Αμπεΐντ και Μοχάμεντ τα γκολ του αγώνα.

Κυριακή, 01 Σεπτεμβρίου
Αστέρας Τρίπολης – Απόλλων (19:15)
ΠΑΟΚ – Πανιώνιος (19:15)
Πανθρακικός – Παναιτωλικός (19:15)
Λεβαδειακός – Ολυμπιακός (21:30)

Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου
Ατρόμητος – Άρης (19:15)
ΟΦΗ – Πλατανιάς (21:30)Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: