Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

«Παπ», ο δικαιωμένος!!

Επέστρεψε στην Εθνική μετά από έξι χρόνια απουσίας και το περιγράφει με μια μόνο λέξη: δικαίωση! Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος μίλησε στο σάιτ του sport-fm.gr για την κλήση του στην ομάδα.

«Παπ», ο δικαιωμένος
Επανήλθε στο ελληνικό πρωτάθλημα, πέτυχε σημαντικά γκολ με τη φανέλα του Πανθρακικού, πήρε μεταγραφή στον Ατρόμητο, κλήθηκε στην Εθνική. Όλα αυτά σε διάστημα δύο ετών. Εκεί που οι περισσότεροι θεωρούσαν πως η καριέρα του Δημήτρη Παπαδόπουλου είχε πάρει την κατηφόρα, εκείνος προσπάθησε, πάλεψε και κατάφερε να τους διαψεύσει.

Έπεισε τον Φερνάντο Σάντος να τον καλέσει στην Εθνική μετά από έξι χρόνια (το φιλικό της Εθνικής με την Ισπανία στην Τούμπα) και με αυτόν τον εντυπωσιακό τρόπο «έκλεισε» τα στόματα όσων τον αμφισβητούσαν.

Ο «Παπ» μίλησε για την κλήση του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, για τον Φερνάντο Σάντος και για την επιλογή του να διαλέξει τον Ατρόμητο ως επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος στο σάιτ του sport-fm.gr και την Εύα Ζαχαριουδάκη:

Για την κλήση του στην Εθνική:

«Έπειτα από έξι χρόνια επιστρέφω στην Εθνική ομάδα και το μόνο που μπορώ να νιώσω είναι χαρά και δικαίωση. Η επιμονή μου να συνεχίσω να προσπαθώ, μετά από δύο χρόνια που δεν ήμουν στα καλύτερα μου, με έκαναν να καταφέρω να επιστρέψω σε υψηλό επίπεδο»

Για την νέα σελίδα που γυρίζει στην καριέρα του:

«Βέβαια, είναι σα να ξεκινάω απ’ την αρχή. Όμως αυτό είναι που ξέρω να κάνω. Αγαπάω το ποδόσφαιρο και αυτό με έκανε να επιμείνω και να προσπαθήσω να επανέλθω. Θέλω να παίζω σε υψηλό επίπεδο και η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο είναι αυτή που με “σπρώχνει”».

Για τον ανταγωνισμό που υπάρχει στην επιθετική γραμμή της Εθνικής:
«Σημασία έχει ποιος είναι πιο έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα. Υπάρχουν πολύ καλοί ποδοσφαιριστές και η ομάδα τους χρειάζεται όλους. Στην Εθνική δεν υπάρχει ανταγωνισμός».

Για τον Φερνάντο Σάντος:
«Ο Φερνάντο Σάντος είναι απ’ τους λίγους ανθρώπους που γνωρίζουν πραγματικά ποιος είμαι ποδοσφαιρικά. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον προπονητή για την εμπιστοσύνη και την κλήση του στην ομάδα».

Για τον Ατρόμητο:
«Ο Ατρόμητος ήταν η καλύτερη επιλογή που είχα. Επέστρεψα στην Αθήνα, στο σπίτι μου, στην οικογένειά μου και σε μια ομάδα που καλύπτει πλήρως όσα θέλω». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: