Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Εκτός αποστολής «Τσόρι» και Χολέμπας!

Ο Τσόρι Ντομίνγκες και ο Χοσέ Χολέμπας έμειναν εκτός αποστολής του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά. Για πρώτη φορά «μέσα» ο Ιμπαγάσα!

Εκτός αποστολής «Τσόρι» και Χολέμπας
Ο «Τσόρι» Ντομίνγκες έμεινε εκτός αποστολής για το εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό της τρίτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Μεγάλο ρόλο για την απόφαση αυτή του Μίτσελ έπαιξε το γεγονός ότι ο Τσόρι ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό στα δεξιά.

Πρόκειται για την πρώτη φορά από την στιγμή που ο Αργεντινός μέσος ανήκει στο ρόστερ των Πειραιωτών μένει εκτός των τελικών επιλογών του Μίτσελ για ένα παιχνίδι.

Αντί του Τσόρι στην αποστολή του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην εφετινή αγωνιστική σεζόν ο Ιμπαγάσα ο οποίος προπονείται κανονικά τις τελευταίες ημέρες.

Αυτό που πρέπει να επισημανθεί είναι ότι στις επιλογές του Μίτσελ δεν συμπεριλαμβάνεται ο Χολέμπας.

Ο ελληνογερμανός άσος είχε μείνει στην… κερκίδα και στο προηγούμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού, αυτό της περασμένης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο. Τότε είχε συνδεθεί η έντονη φημολογία για την παραχώρησή του στην Μπεσίκτας. Στη θέση του είχε παίξει ο Μπονγκ ο οποίος είχε αποκτηθεί λίγες ημέρες νωρίτερα.

Αναλυτικά η αποστολή για το ματς στη Λιβαδειά: Μέγκιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μετζανί, Μήτρογλου, Ολαϊτάν, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Βάις. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: