Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Μας κάνετε πλάκα… Κυρία μου!!

Αυτή η Γιουβέντους είναι να αναρωτιέται κανείς αν… παίζεται. Η «γηραιά κυρία» επικράτησε εντός έδρας 4-1 της Λάτσιο και δείχνει ότι τους κάνει… πλάκα και φέτος.

Μας κάνετε πλάκα… Κυρία μου (Video)
Αν οι 506 ημέρες της στην κορυφή του πρωταθλήματος μοιάζουν πολλές, τότε μάλλον η Γιουβέντους έχει βαλθεί να αποδείξει ότι είναι λίγες, καθώς δεν σκοπεύει να κατέβει από εκεί με την… καμία.

Η «γηραιά κυρία», μετά το Σούπερ Καπ Ιταλίας, φιλοδώρησε και στο πρωτάθλημα τη Λάτσιο με τέσσερα γκολ, καθώς επικράτησε 4-1 στην έδρα της, για την δεύτερη αγωνιστική της Serie A. Οι «μπιανκονέρι» δεν επέτρεψαν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης στους «λατσιάλι» να πάρουν… ανάσα, ούτε όταν μείωσαν σε 2-1 και έδειξαν ότι κάνουν… πλάκα σε όσους πιστεύουν ότι μπορούν να τους πάρουν τα «σκήπτρα».

Η Γιουβέντους νωρίς- νωρίς στο παιχνίδι πήρε αέρα δύο τερμάτων, με πρωταγωνιστή τον Βιδάλ, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ στο 14’ και στο 26’. Η Λάτσιο κατάφερε στο 28ο λεπτό να μειώσει με τον Κλόζε, ωστόσο, η «γηραιά κυρία» δεν έδειχνε να… αγχώνεται. Με το… καλημέρα στο δεύτερο ημίχρονο ο Βούτσινιτς έκανε το 3-1 στο 47’. Η κόκκινη που δέχτηκε ο Ερνάνες στο 63’, έβγαλες εκτός οποιασδήποτε διεκδίκησης τους «λατσιάλι» και στο 80’ ο Τέβες ήρθε να βάλει το… κερασάκι στην τούρτα και να κάνει το τελικό 4-1.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2η αγωνιστικής:

Σάββατο (31/08)

Κιέβο – Νάπολι 2-4
Γιουβέντους – Λάτσιο 4-1
(14’, 26’ Βιδάλ, 47’ Βούτσινιτς, 80’ Τέβες- 28’ Κλόζε)

Κυριακή (01/09)

Ρόμα – Βερόνα (19.00)

Αταλάντα – Τορίνο (21.45)
Μπολόνια – Σαμπντόρια
Κατάνια – Ίντερ
Τζένοα – Φιορεντίνα
Μίλαν – Κάλιαρι
Σασουόλο – Λιβόρνο
Ουντινέζε – Πάρμα, Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: