Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

«Καλύτεροι από τον ΠΑΣ»

Στην ανωτερότητα της Καλλονής σε σχέση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στάθηκε ο Γιάννης Ματζουράκης στην συνέντευξη Τύπου.

«Καλύτεροι από τον ΠΑΣ»
Είχε και τον ρυθμό του αγώνα και την κατοχή η Καλλονή και αυτός ήταν ο λόγος που πήρε τη νίκη επί του ΠΑΣ, σύμφωνα με τον Γιάννη Ματζουράκη.

Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στην ομοιογένεια της ομάδας, ενώ θεωρεί φυσιολογικό το να θέλει μία νεοφώτιστη ομάδα να κρατήσει ένα καλό αποτέλεσμα, όταν το παιχνίδι φτάνει προς το φινάλε του.

«Είχαμε καλύτερο ρυθμό από τον αντίπαλο. Κυκλοφορήσαμε την μπάλα. Τα στατιστικά μιλάνε από μόνα τους. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε 11 τελικές και ένα δοκάρι. Ωστόσο στην επανάληψη πάλι εμείς είχαμε το πάνω χέρι. Πετύχαμε το γκολ με τον ΠΑΣ να κάνει αισθητή την παρουσία του από το 78’ και μετά. Αλλάξαμε διάταξη στο τέλος για να κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Μπράβο στα παιδιά. Δουλέψαμε πολύ καλά απέναντι σε μία φορμαρισμένη ομάδα με ομοιογένεια και με δέκα παίκτες από το περσινό ρόστερ στο αρχικό σχήμα.
Ήταν το δεύτερο βήμα. Συγχαρητήρια για την δουλειά των παικτών. Είμαστε νεοφώτιστη ομάδα. Είναι αναμενόμενο οι παίκτες να προσπαθούν να διατηρήσουν το αποτέλεσμα. Έτσι και εγώ πήγα με το μυαλό τους για να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς
», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Ματζουράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: