Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Ουντόντζι: «Το 100% για τον Άρη»

Έτοιμος να δώσει τα πάντα προκειμένου να βοηθήσει τον Άρη δήλωσε ο Σαλόζε Ουντόντζι, τονίζοντας πως δεν τον επηρεάζει το γεγονός πως θα βρεθεί απέναντι στον Ατρόμητο, όπου αγωνιζόταν πέρσι.

Ουντόντζι: «Το 100% για τον Άρη»
Το 100% των δυνατοτήτων του είναι διατεθειμένος να δώσει στον Άρη ο Σαλόζε Ουντόντζι, όπως δήλωσε στην κάμερα της Nova. Ο επιθετικός των «κίτρινων» τόνισε πως δεν τον επηρεάζει το γεγονός πως θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του, τον Ατρόμητο όπου αγωνιζόταν μέχρι πέρσι, στην αναμέτρηση της 3η αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

-Σαλόζε, άσχημο το ξεκίνημα της ομάδας. Πως περιμένεις τη συνέχεια;

« Αυτό που έχω να πω είναι ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να κερδίζουν και δεν μπορεί ν΄ αλλάξει κάτι με το να κοιτάμε το παρελθόν. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι».

-Που πιστεύεις ότι οφείλεται το κακό ξεκίνημα του Αρη;

« Κανείς δεν μπορεί να πει τι λάθη έχουν γίνει, διότι όλοι μπορούν να κάνουν λάθη! Το θέμα είναι να συνεχίσουμε καλύτερα από εδώ και πέρα».

-Κατεβαίνεις σ΄ ένα γνώριμο γήπεδο, καθώς μέχρι πέρυσι αγωνιζόσουν στον Ατρόμητο..

« Ναι, αλλά πλέον παίζω στον Αρη και το μόνο που μ΄ ενδιαφέρει να παίξω για τον Αρη. Πράγματι, έπαιξα στον Ατρόμητο την περασμένη χρονιά, αλλά τώρα το μυαλό μου είναι μόνο στον Αρη!».


-«Κλειδί» για τον Αρη στο Περιστέρι είναι να μπει με ηρεμία και ψυχραιμία στο παιχνίδι;

« Δεν είμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος, έχουμε ξεκινήσει, είμαστε ενωμένοι, είμαστε μια γροθιά και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να κερδίσουμε. Εύχομαι ο Θεός να είναι μαζί μας».

-Οι πρώτες σου εντυπώσεις από τον Αρη;

« Γνώριζα τον Αρη πολύ πριν έρθω για ν΄ αγωνιστώ γι αυτόν! Είναι πολύ γνωστός και ιστορικός σύλλογος. Οντας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής θα δώσω το 100% για να βοηθήσω την ομάδα μου. Είναι χαρά μου να δίνω χαρά στον κόσμο!».

-Τρίπολη-Χανιά-Αθήνα-Θεσσαλονίκη η μέχρι τώρα διαδρομή σου στην Ελλάδα. Τι διαλέγεις;

« Για μένα οι δύο καλύτερες πόλεις είναι τα Χανιά και η Θεσσαλονίκη. Τα Χανιά γιατί έχουν ξεχωριστή κουλτούρα και εκεί αισθάνεσαι διαφορετικά. Είναι ένα νησί με ξεχωριστούς ανθρώπους. Είναι σαν μην είσαι στην Ελλάδα, είναι κάτι διαφορετικό. Η Αθήνα είναι μια μεγάλη πόλη και επειδή έχω μεγαλώσει σε μεγάλη πόλη, ξέρω πως είναι, άρα όχι κάτι το ιδιαίτερο και η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη την οποία γνωρίζω πολλά χρόνια. Ακόμα κι όταν ήμουν στη Βουλγαρία την επισκεπτόμουν και έκανα διακοπές εδώ, οπότε είναι ένα γνώριμο μέρος για μένα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: