Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

«Πόρτα» στους... ξένους η Κοπεγχάγη!!

Εξαγριωμένη είναι μερίδα κόσμου εναντίον της Κοπεγχάγης, μετά την απαγόρευση εισόδου στα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ σε όσους φιλάθλους δεν είναι… Δανοί.

«Πόρτα» στους... ξένους η Κοπεγχάγη
Απαγορευτικό σε όσους επιθυμούν να δουν τα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά έχουν επίθετο που δεν θυμίζει… Δανία, επέβαλε η Κοπεγχάγη.

Οι πρωταθλητές Δανίας ανακοίνωσαν πως δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε όσους έχουν ξενικά επίθετα, με την απόφασή τους όμως να εξαγριώνει τον κόσμο.

Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι οι φίλαθλοι που είχαν προμηθευτεί ήδη πακέτο τριών εισιτηρίων για τα εντός έδρας ματς κόντρα σε Ρεάλ Μαδρίτης, Γιουβέντους και Γαλατασαράι, όμως πληροφορήθηκαν με e-mail ότι ακυρώθηκαν για λόγους ασφαλείας.

«Αυτό είναι το πιο ταπεινωτικό πράγμα που μου έχει συμβεί ποτέ» ανέφερε ο Μασούντ Μπαρίντ, οπαδό της Κοπεγχάγης, ο οποίος ήταν ένας απ’ αυτούς που έσπευσαν να αγοράσουν εισιτήριο για να εξασφαλίσουν μια θέση στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Κοπεγχάγη ανέφερε επίσης πως οι φίλαθλοι μπορούν να απευθυνθούν στην ομάδα για… διαπραγματεύσεις, τονίζοντας πως το μέτρο λήφθηκε σύμφωνα με τους κανονισμούς της UEFA.

«Η ασφάλεια ήταν πάντα προτεραιότητά μας. Γι’ αυτό έγινε μια προσπάθεια να εξασφαλίσουμε ότι οι φιλοξενούμενοι θα έχουν πρόσβαση μόνο στην εξέδρα που έχει υπολογιστεί γι’ αυτούς», ανέφερε ο γραμματέας της ομάδας, Ντάνιελ Ρομενταλ.

«Ζητάμε συγνώμη για την ενόχληση που προκλήθηκε, αλλά είναι απαραίτητο να γίνουν κινήσεις σύμφωνα με τους κανονισμούς της UEFA. Aν ο διάλογος με τον πελάτη αποδείξει πως τα πράγματα είναι διαφορετικά, η κράτηση θα γίνει δεκτή».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: