Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Δερμιτζάκης: «Καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι»

Ο Παύλος Δερμιτζάκης έθεσε στόχο τη νίκη του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Πλατανιά αλλά και την αγωνιστική βελτίωση κάθε αναμέτρηση που περνάει.

Δερμιτζάκης: «Καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι»
Ο Παύλος Δερμιτζάκης έθεσε στόχο τη νίκη του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Πλατανιά αλλά και την αγωνιστική βελτίωση κάθε αναμέτρηση που περνάει.

«Είναι μία πολύ επικίνδυνη ομάδα και πρέπει να δείξουμε μία εικόνα καλή και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε επιτέλους την πρώτη μας νίκη που τη θέλουμε πολύ», σχολίασε για την αντίπαλο της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παύλου Δερμιτζάκη στην κάμερα της Nova:

«Δεν έχουμε μπει έτσι όπως θέλαμε και δουλέψαμε. Δικαιολογίες υπάρχουν πολλές αλλά παιχνίδι με παιχνίδι θα πρέπει να γινόμαστε καλύτεροι, πράγμα που δεν έγινε στη Βέροια. Κάναμε ένα βήμα πίσω κάτι που μας προβληματίζει από πλευράς διάθεσης και θέλησης αλλά όταν αξιολογείς ένα παιχνίδι θεωρώ ότι μόνο οφέλη μπορείς να έχεις για να διορθώσεις τα προβλήματα και να ανακάμψεις.

Θέληση και διάθεση είναι κάτι που χρειάζεται σε όλα τα ματς πόσο μάλλον σε μια αναμέτρηση με τον Πλατανιά. Η ομάδα πρέπει να ανεβάσει ταχύτητα για να μπορέσει να πάρει τη νίκη αλλά πολύ περισσότερο να μας ανεβάσει ψυχολογικά και βαθμολογικά. Αρκεί να έχουμε θέληση και διάθεση. Ο Πλατανιάς είναι μια ομάδα με αλλαγμένο ρόστερ που ψάχνεται αγωνιστικά και δεν έχει πιάσει ακόμα το επίπεδο που επιθυμούν. Είναι μία πολύ επικίνδυνη ομάδα και πρέπει να δείξουμε μία εικόνα καλή και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε επιτέλους την πρώτη μας νίκη που τη θέλουμε πολύ.

Αυτό που κοιτάζουμε είναι να γινόμαστε πιο συγκεκριμένοι σε κομμάτια τακτικής μέσα από προπονήσεις και να φέρνουμε τη μπάλα μέσα στην περιοχή για να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και γκολ. Εύχομαι το πρόβλημα του σκοραρίσματος να λυθεί άμεσα γιατί είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για μία ομάδα να σκοράρει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: