Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Διπλό «χτύπημα» και τέλος οι μεταγραφές!!

Στην απόκτηση των Μάριο Μπόζιτς και Σέικ Γκαντιάγκα προχώρησε η ΠΑΕ Παναχαϊκή, η οποία παράλληλα ανακοίνωσε πως ολοκληρώθηκε το ρόστερ της νέας σεζόν.

Διπλό «χτύπημα» και τέλος οι μεταγραφές
Έκανε ακόμη δύο εξαιρετικές κινήσεις και ολοκλήρωσε το ρόστερ της η Παναχαϊκή. Οι Πατρινοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του διεθνούς Βόσνιου, Μάριο Μπόζιτς, καθώς και αυτή του Σέικ Γκαντιάγκα, τον γνώριμό μας από τα ελληνικά γήπεδα, αφού είχε αγωνιστεί με επιτυχία στον Εργοτέλη. Ο πρώτος υπέγραψε διετές συμβόλαιο, ο δεύτερος μονοετές με οψιόν ανανέωσης το επόμενο καλοκαίρι.

Επιπλέον οι «κοκκινόμαυροι» ενημέρωσαν πως δεν θα γίνουν άλλες προσθήκες και η ομάδα θα πορευτεί με ρόστερ 27 ποδοσφαιριστών, εκ των οποίων και αρκετοί «πιτσιρικάδες».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

H Π.Α.Ε. Παναχαϊκή ανακοινώνει την μεταγραφή των διεθνών ποδοσφαιριστών BOZIC MARIO και KADIAGA SEROGNE CHEIKH. O Bozic Mario είναι 29 ετών με ύψος 1,83 και βάρος 80 κιλά και αγωνίζεται με επιτυχία στις θέσεις του αμυντικού και επιτελικού μέσου. O Bozic Mario είναι 4 φορές διεθνής με την Εθνική Βοσνίας και έχει αγωνισθεί με τις εξής ομάδες:
Στην σέρβικη FC BEOGRAD, τις ουγγρικές VIDEOTON FC και UJPEST FC, την σλοβάκικη SLOVAN LIBERETS,την ισραηλινή ASHDOD FC, την κινέζικη SHANGHAI SHYNHUA FC και την SIMURQ PIK του Αζερμπαιζάν. Το 2011 στην κινέζικη SHANGHAI SHYNHUA FC ήταν συμπαίκτης με τον Didier Dgogba , ενώ το 2009 με την σλοβάκικη SLOVAN LIBERETS είχε αγωνισθεί και στους 2 αγώνες με τον Ολυμπιακό για το Champions League. O Bozic Mario υπέγραψε συμβόλαιο 2 ετών με διαφορετικές απολαβές για την Football League και την Super League.

Ο Kadiaga Serigne Cheikh είναι 33 ετών με ύψος 1,90 και βάρος 74 κιλά είναι αριστεροπόδαρος και αγωνίζεται στην θέση του αμυντικού μέσου. Ο Kadiaga Serigne Cheikh είναι 2 φορές διεθνής με την Εθνική Σενεγάλης και έχει αγωνισθεί στις εξής ομάδες: Στις βελγικές LIERSE SK, MONS RAEK, MOLENBEEK RWD, την ισραηλινή HAPOEL PETAH TIKVA,τις κυπριακές ΑΛΚΗ ΛΑΡΝΑΚΑΣ, ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ, ΕΡΜΗ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ και τον Εργοτέλη με τον οποίο σε έπαιξε σε 36 αγώνες και τον βοήθησε στη άνοδο του στην Super League. Ο Kadiaga Serigne Cheikh υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους με δικαίωμα ανανέωσης από την Π.Α.Ε. Παναχαϊκή.

Οι δύο ποδοσφαιριστές βρίσκονται ήδη στην Πάτρα πέρασαν εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις και θα παρακολουθήσουν το απόγευμα στο φιλικό παιχνίδι με τον Αχαρναικό. Με αυτές τις δύο μεταγραφές ολοκληρώθηκε το ρόστερ της ομάδας για την παρούσα μεταγραφική περίοδο. Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή έχει 27 ποδοσφαιριστές μεταξύ των οποίων οι 16χρονοι Μασούρας , Πλέγας , Hohxalli και οι 19χρονοι Δήμας , Χούσα και Παπαδόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: