Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Αντσελότι: «Θα είναι ξανά βασικός ο Ντιέγκο Λόπεθ»

Στην αποκάλυψη πως ο Ντιέγκο Λόπεθ θα ξεκινήσει βασικός απέναντι στην Μπιλμπάο, προχώρησε ο τεχνικός της Ρεάλ, Κάρλο Αντσελότι. Τι είπε για τον Κασίγιας και τον Κακά.

Αντσελότι: «Θα είναι ξανά βασικός ο Ντιέγκο Λόπεθ»
Φαίνεται πως και επί Κάρλο Αντσελότι, θα τον «φάει» ο πάγκος τον Ίκερ Κασίγιας. Την Κυριακή η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει την Μπιλμπάο και ο τεχνικός της «βασίλισσας» στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ξεκαθάρισε πως ο Ντιέγκο Λόπεθ θα ξεκινήσει πάλι βασικός.

Συν τοις άλλοις, υπογράμμισε πως ο «Σαν Ίκερ» θα πάρει τις… ευκαιρίες του μέσα στη σεζόν, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος πως δεν θα αποχωρήσει, παρά τα συνεχή σενάρια.

«Ο Ντιέγκο Λόπεθ θα ξεκινήσει αύριο. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση και παίζει σωστά. Και ο Κασίγιας φυσικά δουλεύει σκληρά και είναι εξαιρετικός επαγγελματίας. Αξίζει τον σεβασμό μου ως αρχηγός της Ρεάλ, γι’ αυτό και πριν το πρώτο παιχνίδι μίλησα μαζί του και του εξήγησα την κατάσταση. Δεν νομίζω πως θα φύγει από την ομάδα, ποτέ δεν ανέφερε κάτι σχετικό. Έχουμε δύο γκολκίπερ κλάσης και είμαι σίγουρος πως ο Κασίγιας θα πάρει τις ευκαιρίες του μέσα στη χρονιά», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Νομίζω πως ο Κακά ήταν σαφής σε όσα είπε τις προάλλες. Ο σύλλογος αντιλαμβάνεται τις προθέσεις του. Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να βρεθεί μια λύση για τις δύο πλευρές». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: